First Hotels Skt Petri København
First Hotels Skt Petri København

Skandinavias beste businesshotell

First Hotel Skt. Petri i København er kåret til Skandinavias beste businesshotell av CNBC Business, som har sine kåringer årlig. Den norskeide hotellkjeden First Hotels havnet på sjetteplass der CNBC Business kårer de 25 neste forretningshotellene i Europe. First Hotel Skt. Petri er ett femstjerners designhotell, og det eneste danske hotellet som er medlem av Design Hotels.

Publisert

Fra ett av rommene på First Hotels Skt. Petri i Danmark. (Foto: First Hotels)

Det danske hotellet ligger i teten både når det gjelder arbeid og fornøyelser. Sprek design, bra beliggenhet, en god restaurant og en livlig bar var noen av kriteriene i den harde konkurransen. Det skal imidlertid også legges til at Skt. Petri faller på lista – fra en tredjeplass i 2009.

Michael Telling.

– Det er en stor ære at vårt hotell er kåret til det beste businesshotellet i Skandinavia. Og det er jo heller ikke hver dag at nordiske hoteller havner så høyt opp på den europeiske listen, uttaler konserndirektør i First Hotels, Michael Telling.

En god serviceopplevelse

CNBC Business har lagt vekt på at gjestene får en god serviceopplevelse på et tøft og sprekt designhotell. CNBC har dessuten valgt å ekskludere hoteller som tar betalt for internett og som ikke tilbyr gratis flaskevann på rommet

"

Grims Grenka er First Hotels flaggskip i Norge. (Foto: Morten Holt)

Årets liste er ikke offentlig ennå, men her kan du se den komplette listen for i fjor, der Mama Shelter i Paris ble kåret til det beste forretningshotellet i Europa foran The Hoxton Hotel i London og First Hotel Skt Petri København.

First Hotels

First Hotels, som ble etablert i 1993, har 47 hoteller på sentralt utvalgte steder i Norge, Danmark og Sverige. Det kanskje mest kjente i Norge er First Hotell Grims Grenka. Foruten First Hotel Skt. Petri i København, er First Hotel Reisen i Stockholm og det anerkjente designhotellet Avalon i Göteborg kjente hoteller i kjeden.

"
Powered by Labrador CMS