Skifer Hotel1

Skifer Hotel på Oppdal åpnes 20. oktober

Onsdag 20. oktober er det offisiell åpning av Skifer Hotel på Oppdal. Hotellet med 177 rom, inkludert fasjonable Skifer Suite, og 354 senger, forventer en omsetning på 60 millioner kroner det første driftsåret. I tillegg vil også hotellet administrere 33 leiligheter på Sletvold.

Publisert

Skifer Hotel på Oppdal åpner 20. oktober. (Foto: Hotellet)

Mellom Dovrefjell og Trollheimen ligger Oppdal i Sør-Trøndelag, ei bygd som kan tilby et utall av naturbaserte aktiviteter for bedrifter og familier.

Sammen med sine medinvestorer Kjell Inge Røkke og Arthur Buchardt kommer Bjørn Ove Ansnes for å overrekke Skifer Hotel til Oppdal Hotelldrift AS. - Ordfører Ola Røtvei stå for den offisielle åpningen av hotellet, sier hotelldirektør Rune Nordstokke til Opdalingen.no.

I Oppdal sentrum

"

Skifer Hotel ligger i Oppdal sentrum. (Foto: Hotellet)

Her ligger også Skifer Hotel - midt i sentrum av Oppdal og 200 meter fra togstasjonen i Oppdal.

Hotellets eiere og drivere vil være pådrivere for lokalt samarbeid og destinasjonsutvikling, og anslår at hotellåpningen vil gi en verdiskapning i Oppdal til om lag 100 millioner årlig.

Satser på lokal mat

Rune Nilsen er kjøkkensjef, mens Ingrid Dørum er restaurantsjef på nyhotellet. De har den siste tiden arbeidet med å komponere spennende menyer. Rune Nordstokke er for øvrig hotelldirektør.

På hotellets hjemmeside kan vi lese at Skifer Hotel vil tilby en à la carte restaurant, hvor god lokal mat og vin vil være i fokus. Et eget Chambre Séparée, selskapsrom som står til disposisjon.

"

Dobbeltrom på Skifer Hotel. (Foto: Hotellet)

”Dette er et matkonsept for gjestene som ønsker det lille ekstra. Her serveres menyer bestående av mange ulike retter og smaksopplevelser med tilhørende viner. I vår intime lobbybar serveres småretter og god drikke”, skrives det på hjemmesiden.

Kurs og konferanse

Konferanseavdelingen kan tilby seks møterom med kapasitet fra 2-300 personer. Den største konferansesalen er på 300 kvadratmeter.

”Omgitt av majestetiske fjell, grønne daler, gode fiskevann og ren luft, er dette med på å legge en perfekt ramme rundt så vel landsmøter som mindre arrangement”, skrives det på hjemmesiden.

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS