Widerøe

Widerøe er mest punktlig i verden

For fjerde måned på rad feide Widerøe alle andre flyselskap av banen med Europas beste punktlighet, og i tillegg klarte selskapet å nå toppen i hele verden med en punktlighet på 95,72 prosent. Over 6350 flyvninger med Widerøe var på tid i i august, i henhold til registreringsdatabasen Flightstats.com. Det gjør Widerøe til best i verden på punktlighet.

Publisert

En undersøkelse viser at Widerøe er verdens mest punktlige flyselskap. (Foto: Widerøe)

- Dette er en stor fjær i hatten til samtlige Widerøe-ansatte, sier administrerende direktør Lars Kobberstad.

– Punktlighet er basisen i kvaliteten vår, selve essensen i det vi driver med. Når vi er mest punktlig i verden, leverer vi virkelig det vi skal til kundene våre, sier Kobberstad.

Første gang

Tallene fra Flightstats.com viser at Widerøe for sjette gang I 2010 er i Europa-toppen på punktlighet. Likevel er det første gang at Widerøe tar førsteplassen i verden.

– Vi har stadig sett oss slått av Hawaiian Airlines, som har levert en formidabel punktlighet i 2010. Når vi nå endelig slår dem er det godt å konstatere at det ikke er Hawaiian som har blitt dårligere, men vi som har blitt enda litt bedre, sier Kobberstad.

Verdsetter tiden

Flightstat.com analyserer tall fra 150 000 flygninger daglig verden over, og setter sammen månedige kvalitetsrapporter som publiseres på selskapets websider http://www.flightstats.com/go/Home/spotlight.do

- Vi jobber knallhardt for å være blant de aller beste på punktlighet, og det er gøy å se at det gir resultater. Vi vet hvor mye passasjerene våre verdsetter tiden sin, og ved å fly punktlig viser vi kundene våre at også vi verdsetter den tiden, konkluderer Lars Kobberstad.

Widerøe

* Widerøe er Nordens største regionale flyselskap, med en omsetning på 2,5 milliarder kroner og med mer enn to millioner passasjerer. Daglig har Widerøe over 380 avganger.

* Widerøe opererer 33 fly av typen Dash 8 som trafikkerer mer enn 40 flyplasser i inn- og utland.

* Widerøe trafikkerer mer enn dobbelt så mange flyplasser i Norge som noen andre selskaper.

* Selskapet har 1300 medarbeidere. De kommersielle rutene utgjør i dag rundt 60 prosent av Widerøes virksomhet, mens anbudsrutene på kortbanenettet utgjør 40 prosent.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS