NMiTapasContestGoldLogo
NMiTapasContestGoldLogo

Vil lage Norges beste tapas

Seks deltakere skal onsdag 6. april kjempe om å lage Norges beste tapas. Det uoffisielle norgesmesterskapet arrangeres på San Leandro Tapas restaurant i Oslo.

Publisert

Det er Restau-Concept, som eier San Leandro Tapas, som har gått sammen med den spanske ambassaden og Tourspain (det spanske turistkontoret) for å markere spansk gastronomi i Norge, og arrangerer den forbindelse den første tapaskonkurransen her til lands.

Seks kandidater er blitt valgt ut til å delta, og de skal arbeide i team to og to i konkurransen.

Vinneren av konkurransen får muligheten til å gjeste en av Spanias beste restauranter i en hel måned med fly- og hotellutgifter dekket. I tillegg får vinneren 1000 euro i lommepenger for perioden.

Les mer om konkurransen her

Opptatt av rekruttering

Som olivenoljeprodusent er San Leandro Tapas dypt forankret i Spania og har hovedfokus på kvalitet og autentisk mat. Opptatt av utdanning, ønsker selskapet også å gi unge norske kokker og lærlinger en sjanse til å tolke sin forståelse av den spanske tapaskultur.

Samtidig får deltakerne muligheten til å samarbeide med anerkjente kokker som Tom Victor Gausdal og Paco Roncero.

Målet med konkurransen er å forene det beste av spansk og norsk kultur ved å skape smakfulle og innovative tapas.

Les mer om San Leandro Tapas her

Juryen i tapaskonkurransen

Juryen vil bestå av den spanske ambassadøren i Norge, Mr Santiago Salas Collantes, samt noen av de fremste matekspertene i Spania og Norge: Mesterkokk Paco Roncero fra La Terraza del Casino i Madrid (to Michelin-stjerner), kokk Tom Victor Gausdal, sjefredaktør i Maison Mat & Vin, Cecilie Louise Berg, sjefredaktør i Apéritif Aase Jacobsen og kjøkkensjef på San Leandro Tapas, Daniel Martín Sánchez.

"
Powered by Labrador CMS