Horecaomslag0511 NETT

Horeca nummer 5 på vei

Den femte utgaven av Horeca i 2011 er nå på vei til våre abonnenter. Store temaer er kantine/storkjøkken, men dette nummeret er også det første etter en nysatsing på vin i magasinet. Vinofil.nos Svein Lindin og Tor Frostmo er fra dette nummeret tilknyttet bladet vårt som faste vinskribenter.

Publisert

Forsiden av Horeca nummer 5 2011. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Det er en duo med drøssevis av vinerfaring som skal dele sin kunnskap og sine erfaringer med leserne. Begge er med i Vinmonopolets smakpanel for pressen, og Lindin sitter også i styret for Norsk Vinkelnerforening.

Tor Frostmo (til venstre) og Svein Vinofil Lindin er Horecas nye vinskribenter og - anmeldere. (Foto: Morten Holt)

Frostmo har vært mer en gjennomsnittlig opptatt av vin i over 45 år, mens Lindin, som fortsatt ikke har rukket å bli 45, smaker seg gjennom tusenvis av viner i løpet av året. Så lidenskapelig har vininteressen blitt, at Lindin har fått godkjent og tatt mellom navnet Vinofil!

I den første artikkelen har de to tatt for seg Bordeaux-regionen. Du kan også lese mer om de to i portrettet i dette nummeret.

Du kan abonnere på Horeca her

Master of Wine med vin

Men det er mer vinstoff å finne i dette nummeret. Foruten en rekke produktnyheter – med snaksnotater fra Lindin og Frostmo, har vi også et intervju med en av Norges tre Master of Wine, Sebastian Bredal.

I september lanserer han sin første vin; Master’s Collection.

Les mer om Bredal og vinene i Horeca nummer 5 2011

Storkjøkken og kantine

I Horeca nummer 5 finner du dessuten en stor temabolk under vignetten Storkjøkken/kantine.

Du finner store reportasjer om blant annet Rational og Fazer Food Service, og vi har også besøkt Flyporten kantine på Gardermoen, der Corazon Panes Furuseth (avbildet på forsiden) sprer matglede og entusiasme.

"

Rica Park Hotel Sandefjord bygger ut. Les om planene i Horeca nummer 5 2011 (Foto: Morten Holt)

Les mer om Corazon i nummer 5 2011

Storutbygging i Sandefjord

I hotellbolken finner du stoff om blant annet Rica Alta og Rica Park Hotel Sandefjord. På sistnevnte hotell skal det nå bygges 118 nye rom – slik at hotellet blir det største i aksen Oslo-Kristiansand-Stavanger.

Les mer om dette i Horeca nummer 5 2011.

Andre større reportasjer

Foruten de nevnte reportasjene, finner du blant annet større reportasjer fra Linie Award 2011, der det ble norsk seier i bartenderkonkurransen, om Suldalsskinka, om Ronald Rittman som forsyner nordiske gourmetrestauranter med urter, mens vår typebedrift denne gangen er Rosfjord Strandhotell i Lyngdal.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS