TrysilfjelletFageråsenHeisMountainResort
TrysilfjelletFageråsenHeisMountainResort

Storhotell i Trysil skal åpnes til høsten

Hotellbyggerselskapet Peab kjøpte konkursboet etter det havarerte Estatia-prosjektet i Fageråsen i Trysil vinteren 2009/2010, og i løpet av året skal det 32 000 kvadratmeter store hotellet Mountain Resort stå ferdig. Nå arbeides det med å få plass et driftsselskap, og Peab forhandler med alpingiganten Skistar om drifting av det nye storhotellet i Trysil.

Publisert

Hotellutbygger Peab forhandler med alpingiganten Skistar om drifting av det nye storhotellet Mountain Resort (nederst midt i bildet) i Fageråsen, som skal åpnes 11. november 2011. (Foto: Morten Holt)

Planen er at det nye hotellet skal stå ferdig til neste vintersesong – med åpning 1. november 2011.

Nærmer seg avklaring

Det som gjennom de siste vintrene har stått som et spøkelsesslott er Hedmarks største pågående byggprosjekt, og vil ende opp med nærmere 1000 senger.

Fra Fageråsen i Trysil. (Foto: Morten Holt)

– Vi nærmer også en avklaring og driver vil være på plass om kort tid, sier informasjonsansvarlig Line Fredriksen og prosjektleder Terje Hjelset i Peab til Hamar Arbeiderblad.

De to har tro på at det er et marked for et stort Mountain Resort i Trysil.

Skistar i en eller annen form

Mest sannsynlig er det Skistar i en eller annen konstellasjon som går inn og tar ansvaret for å drive hotellet, skriver HA videre.

Peab sier at deres kompetanse er entreprenørskap og eiendomsutvikling, og ikke hotelldrift.

Skistar er den mest aktuelle driftsaktøren fordi det er samme eierkonstellasjon bak både Peab og Skistar. Samtidig er det i Skistars interesse i å utvikle reiselivet i Trysil fordi selskapet eier alpinanleggene i Trysilfjellet, skriver HA.

"

Fra Trysilfjellet/Fageråsen. Fjellets høyeste punkt, 1132 meter over havet, i bakgrunnen. (Foto: Morten Holt)

– Kurs, konferanse og unikt spa vil trekke folk

– Med et stort og komprimert tilbud tror vi reiselivsmarkedet vil reagere positivt. Vi har tro på at hotellet blir attraktivt for konferanser, også på det internasjonale markedet. Beliggenheten helt inntil skitrekkene vil også gjøre anlegget attraktivt. Vi har dessuten bygd basseng inne der det er mulighet for å svømme ut til et utendørsbasseng. Derfra kan de badende nyte en fantastisk utsikt til fjellheimen, sier Fredriksen og Hjelset til HA.

Les mer om hotellet på MountainResort.no her

Les hele saken på Hamar Arbeiderblads hjemmeside

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS