BørreHalvorsenMaxHamburgerrestaurant
BørreHalvorsenMaxHamburgerrestaurant

Første Max i Norge

Torsdag 12. mai åpner den første Max Hamburgerrestaurant i Norge. Restauranten holder til på Egertorget, midt på Karl Johan i Oslo.

Publisert

I dag åpnes Norges første Max i Karl Johanes gate 18C. Bildet er fra VIP-arrangementet kvelden før den store åpningsdagen. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

Bak står den norske Master Franchisepartner, Things of Convenience AS, med Børre Fjeld Halvorsen som daglig leder. Lokalet, som inntil i mars huset Burger King, er på hele 500 kvadratmeter. Med uteserveringen er det nærmere 200 sitteplasser, melder Fastfood.no.

10 millioner kroner er investert i den første Max på norsk jord. Hovedeier i Things of Convenience AS er Star Holding AS, som igjen eies av familien Nilsen som tjente en formue da de solgte Sportshuset til Gresvig. Men også daglig leder er inne på eiersiden.

"

Administrerende direktør Børre Halvorsen i MAX sliper kniven for å gå i konkurranse med MacDonalds og Burger King. I dag åpner han den første MAX på Karl Johansgate. (Foto: Kai Myhre)

Mål om 50

Børre Fjeld Halvorsen opplyser til fastfood.no at "norske Max" satser friskt med en budsjettert årsomsetning på 25 millioner kroner. Det legges like friskt opp til å vokse som kjede på denne siden av Kjølen, med fem Max i Stor-Oslo i løpet av 2-3 år.

Ingen nye leieavtaler er undertegnet pr. dags dato, men forhandlinger om interessante lokasjoner pågår. Målsettingen er ellers ti norske Max i løpet av de første fem årene, og 50 Max i et langtidsperspektiv.

Interesse

Jippoen med en Facebook-kampanje hvor målet var å samle 2000 personer i kø på åpningsdagen, en kø som var forventet å strekke seg fra Max helt opp til Slottet, måtte avlyses etter at 1000 hadde registrert seg i løpet av to dager.

De 1000 har fått beskjed om å spre besøkene utover dagen for å hindre at køen skaper trafikksituasjoner. Jippoen bidrar likevel til å skape ønsket buzz omkring åpningen.

Daglig leder Børre Fjeld Halvorsen (t.v.) i hyggelig forbrødring med Max’ VD Richard Bergfors. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS