PetterStordalenClarionPaulSmithTeppe2

Nordic Choice Hotels satser på interiør

Et av verdens lengste Paul Smith-tepper finner du nå på Clarion Hotel Bergen Airport. Kunstverket, best beskrevet som en 20 meter lang psykedelisk opplevelse, har Smiths originale Swirl-design, vil være til glede for samtlige av hotellets gjester.

Publisert

Et av verdens lengste Paul Smith-tepper finner du nå på Clarion Hotel Bergen Airport. Petter A. Stordalen var med under avdukingen mandag denne uka.

– En lobby er hotellets viktigste rom. Opplevelsen av lobbyen setter stemningen for hele hotelloppholdet. Clarion-hotellene skal være levende møteplasser. Interiør er en av beste investeringene vi kan gjøre for våre gjester. Og det er noe av det hyggeligste vi gjør for våre medarbeidere. Derfor legger vi bokstavelig talt et storstilt kunstverk for gjestenes føtter, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som eier Clarion-kjeden.

Paul Smith-teppet på Clarion-hotellet i Bergen er 20 meter langt.

Kunst og interiørdesign

Clarion Hotel Bergen Airport har fått mye oppmerksomhet for bruken av kunst og interiørdesign. I 2007 kom lobbyteppet første gang i søkelyset, fordi designet minnet om den verdenskjente designeren Paul Smiths ”Swirl”.

Saken endte i minnelighet. Likevel, velger Clarion Hotel Bergen Airpoirt nå å bytte ut det gamle teppet med et originalt Paul Smith-teppe.

– Det er alltid viktig å la seg inspirere. Nye ideer skapes på skuldrene til gamle mestre. Men noen ganger kan inspirasjonen ta over for ideen. Det forstyrrer opplevelsen. Vi vil ikke levne noen tvil om at originalitet og integritet er en del av Nordic Choice sitt DNA. Derfor legger vi nå et originalverk av Paul Smith i lobbyen, sier Stordalen.

Ser frem til å vise det frem

Hotelldirektør ved Clarion Hotel Bergen Airport, Sølvi Solmunde, gleder seg til å vise frem teppet til sine gjester:

-Paul Smiths ”Swirl” er et ikonisk mesterverk innen teppedesign. Vi er stolte over å få så mye Swirl i ett enkelt rom, her på vårt hotell, sier Solmunde.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS