RadissonMoodBoard2

Radisson Blu med nytt romdesign

Radisson Blu skal redesigne et hotellrom basert på forslaget til vinneren av deres Mood Board-konkurranse tidligere i sommer. Deltakerne var invitert til å designe et hotellrom som skulle representere deres unike stil og personlighet.

Publisert

Juryen kåret forslaget til Wim Alenus fra Belgia som vinneren av konkurransen. Hans design vil fungere som en inspirasjon til ett av rommene på Radisson Blu Royal Hotel i Brussel. Wim får mulighet til å bo på “sitt” rom i 30 dager, spredt over et helt år.

De 10 beste designerne av Mood Boards-konkurransen blir premiert med en ukes opphold på det nye hotellrommet.

Imponert fagjury

– ”Elektrisk”, ”hjem kjære hjem”, ”elegant”, ”avslappende”, ”ekte”. Dette er noen av ordene juryen bruker for å beskrive vinnerens Mood Board, sier John Kennedy, Vice President Marketing og Customer Relationship i Rezidor Hotel Group.

– Vi elsket dette Mood Boardet, det fikk oss til å føle oss som hjemme, samtidig som det hadde flotte farger som passet godt til møblene Wim Alenus hadde plukket ut, tilfører Eugene Staal, Senior Vice Presiden for teknisk utvikling hos Rezidor.

Ønsker ekte hotellrom

Wim Alenus beskriver selv sitt eget design slik:

”En avslappende søndagformiddag hjemme. Bli kvitt den sofistikerte og overdrevene falske stilen. Gjør hotellrommene ekte igjen”

For å vinne navnga deltakerne i sommerkonkurransen til Radisson Blu sitt eget Mood Board og skrev en kort beskrivelse før de sendte inn bidraget. Deltakerne skulle deretter samle inn stemmer for deres designverk, med et mål om å bli én av fem med flest stemmer.

Ytterligere seks nominerte ble valgt ut av en uavhengig jury,vinneren ble valgt fra disse 10 nominerte.

Vanskelig valg

Med totalt 12 345 innsendte Mood Boards, hadde juryen vanskeligheter med å plukke ut kun én vinner.

Juryen bestod av Bart Canini, lederen av Creneau International, et globalt designbyrå; den kjente svenske designeren, Christian Lundwall og Eugene Stall, Senior Vice Presiden av teknisk utvikling hos Rezidor.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS