RadissonBluScandKøbenHøst

Radisson Blu Scandinavia i København renoveres

Radisson Blu Scandinavia i København vil i løpet av neste år gjennomgå en totalrenovering hvor rommene blir innredet i inspirerende vår- og høstdesign. To av etasjene står allerede klare. Det er begynnelsen på en totalrenovering av totalt 470 rom som vil stå klart i desember 2012.

Publisert

Fra et høstrom på Radisson Blu Scandinavia i København.

Høst-rommene vil bære preg av sesongens varme farger, mens vår-rommenes klare og rene linjer vil gi en følelse av fornyelse. Alle rommene er romslige med et moderne uttrykk og har alt du trenger, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Stolt hotelldirektør

– Jeg er meget begeistret over at renoveringen har startet og gleder meg til å se resultatet. Hotellet får et helt nytt indre. Alt fra rom til konferanselokaler og korridorer skal pusses opp. Dette vil både turister, forretningsreisende og møtedeltakere få glede av, sier Roy A. Kappenberger, administrerende direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Moderne konferansehotell

Vårrom på Radisson Blu Scandinavia i København.

Radisson Blu Scandinavia Hotel har lenge vært et av Danmarks mest erfarne konferansehoteller. Konferanse- og møtelokalene får helt nye møbler og tepper, og med en internettforbindelse på 100 MB vil møtene gå effektivt fra og med januar 2012.

I tillegg har hotellet det siste innen konferanseutstyr og alle de unike møterommene har godt dagslys.

Brain Food

Møte- og konferansedeltakerne vil få servert mat og snacks fra Brain Food. Et matkonsept som bygger på energi, smak og velvære og som sikrer at deltakerne har større overskudd og får mest mulig ut av dagen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel er eid av Wenaas ASA, og hotellet har mottatt den prestigefylte miljømerket, Svanemerket.

Les mer om hotellet her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS