BarnPutekrigThonHotels
BarnPutekrigThonHotels

Thon-hoteller blir barnsligere

Fredag 17. juni starter sommeren hos Thon Hotels. Barna er hedersgjestene på Thon Hotels i sommer, da blir 27 hoteller litt barnsligere.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Thon Hotels

Thon Junior-hoteller er spesielt tilrettelagt for barnefamilier i hele sommerperioden fra 17. juni til 14. august. På et Thon Junior-hotell får barna en overraskelse ved innsjekk, egen barnefilmkanal, konkurranser, lekekrok og frokost med morsom barnebuffet.

I tillegg har hotellet gode og romslige familierom.

Thon Junior har vært vellykket

- Thon Junior har vært en suksess fra starten i 2006 og vi får svært hyggelige tilbakemeldinger fra små og store gjester. Kundetilfredshetsmålinger viser at 8 av 10 barnefamilier ønsker å komme tilbake til et Thon Junior-hotell, og det er vi veldig stolte av. Nå gleder vi oss til igjen å ønske alle barn velkommen til Thon Hotels, sier Turid Nyeggen, Markedsdirektør i Thon Hotels.

To nye juniorhoteller

I år er det to nye Thon Junior-hoteller, Thon Hotel Alta og Thon Hotel Vettre i Asker.

For å bli et Thon Junior-hotell må hotellet tilby gode familierom. Alle Thon Junior-hoteller har en egen junioransvarlig som skal sikre at barnas opplevelse blir gøyalt og minneverdig som mulig.

I mai gjennomførte alle hotelldirektører og junioransvarlige på Thon Junior-hotellene to barnslige dager med lek og rollespill for å forberede seg på sommerens innrykk av barnefamilier.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS