MobilfriSone
MobilfriSone

Kutt ut mobilen – få billigere mat

Vi har faktisk registrert oppfordringer om å legge vekk mobilen også på norske restauranter og spisesteder, men på Eva Restaurant på Beverly Boulevard i Los Angeles i USA har de dratt den enda lenger; der får du rabatt hvis du lar mobilen ligge mens du spiser.

Publisert

Rica Meyergården i Mo i Rana oppfordrer til at det skal være mobil- og datafritt i restauranten. Ikke alle respekterer forbudet... (Foto: Morten Holt)

Det har dessverre blitt nokså vanlig å holde på med mobilen hvor enn du befinner deg, også på restaurant. Mange restauranter har sett seg lei på denne mangelen på manerer.

På restauranten i Los Angeles gir de deg fem prosent rabatt hvis klarer å ligge unna telefonen i løpet av måltidet, melder Los Angeles Times/VG.no

Ikke distrahert av telefonen

Kokk og eier Mark Gold sier han håper at kundene skal konsentrere seg om det de får servert i stedet for telefonen.

– Det handler om at gjester i restauranten skal kunne snakke sammen uten distraksjonen fra telefonen, og vi prøver å skape en atmosfære der du kan komme inn og like opplevelsen, maten og selskapet, sier Gold.

Halvparten velger tilbudet

– Halvparten av kundene slår til på tilbudet, forteller Gold, som legger til at det ikke handler om gjester som forstyrrer andre gjester med sin telefon, men snarere om å skape en hjemmekoselig atmosfære hvor folk heller prater med hverandre.

"
Powered by Labrador CMS