Kristen A. Hovland Nordensjef Nespresso NETT

Nespresso sponser Årets Hotelier

For å bidra til enda høyere kvalitet i norsk hotellnæring skal Nespresso samarbeide med Cornell Hotel Society Norway om å kåre Årets Hotelier – årets norske hotelldirektør som får et studieopphold ved prestisjetunge Cornell University i USA. Kåringen skjer under banketten på Serviceforum ved Norsk Hotellhøgskole 15. mars. I fjor var det Nina Askvik som fikk prisen.

Publisert

- Som hovedsponsor ønsker vi i Nespresso å støtte videreutdanning og utvikling i norsk hotellnæring, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

Årets Hotelier deles ut under banketten på Serviceforum ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger 15. mars. Prisen deles ut for å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant fremgangsrike hotelldirektører, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivbedrifter.

Vinneren får sponset et to-ukers program for etterutdannelse ved Cornell University – School of Hotel Administration i USA, inkludert reise og opphold. The Cornell School of Hotel Administration regnes for å være verdens fremste lærested for "Hospitality Management”.

Utvikler hotell-løsninger

– Cornell University – School of Hotel Administration i USA samler alle de beste professorene i verden og er Rolls Roycen blant utdanningsinstitusjoner innen hotellfag. Vi ville ha en sponsor som sto i stil med utdanningen, og det har vi fått med Nespresso som gjennom kvalitet i alle ledd har tatt en unik pionerposisjon i det globale kapselkaffemarkedet, sier Kjersti Ringholm Ulstein, komiteansvarlig i Cornell Hotel Society Norway.

Nespresso går dermed inn og bidrar til at årets hotelldirektør får delta på det svært prestisjefulle og kostbare etterutdanningsprogrammet. I tillegg mottar de tre finalistene hver sin kaffemaskin fra Nespresso, heter det i en pressemelding fra Nespresso.

- Som hovedsponsor ønsker vi i Nespresso å støtte videreutdanning og utvikling i norsk hotellnæring, som er blitt en viktig arena for vår Grand Cru kvalitetskaffe. Stadig flere drikker Nespresso-kaffe privat eller på arbeidsplassen, og nå nøyer man seg heller ikke lenger med middels traktekaffe under et hotellopphold. Vi inngår derfor stadig avtaler med hoteller om å ta i bruk våre business-maskiner med eller uten betalingsløsninger, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

Festspill og vinkelnere

Juryen under Årets Hotelier består av toppledere i alle de største hotellkjedene som Scandic Hotels, Thon Hotels, Rica Hotels, Radisson Blu og Nordic Choice Hotels. En hver står fritt til å nominere seg selv eller andre, før et uavhengig hodejegerselskap nominerer tre kandidater som alle må ha:

Relevant utdanning, minimum to års direktørerfaring, dokumenterte økonomiske resultater i form av utvikling og vekst og ha bemerket seg positivt innen service for eksempel gjennom utvikling av eget renommé.

– Vi ønsker å være med på å sikre høy kvalitet i norsk hotellnæring. Slik sett føyer dette samarbeidet seg inn i rekken av strategiske samarbeid der Nespresso jobber med kvalitetsbevisste aktører. Blant annet har vi vært med på å kåre de beste vinkelnerne i Norgesmesterskapet for sommelierer, og i år spiller vi på lag med Festspillene i Bergen som er kompromissløse i sine kvalitetskrav til scenekunsten, sier Kristen A. Hovland.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS