Øl i glass illustrasjon
Øl i glass illustrasjon

BEER13 – Ny håndverksølfestival

18. og 19. april i 2013 arrangeres BEER13 på Fabrikken på Vulkan i Oslo, en ny smaks- og ølfestival arrangert av Beer Enthusiast AS.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

«Søkelyset vil være på håndverksøl, og det er bryggerne selv som står bak tappelinjene. I tillegg vil det bli servert sake, mjød og vin i verdensklasse. BEER13 vil være en festival for og med profesjonelle, og det vil være åpent for et begrenset antall publikum i tillegg til lukkede smakinger for Vinmonopolet, horeca og media», heter det i en pressemelding fra Beer Enthusiast.

Håndverksøl i utvikling

Det er i dag en større etterspørsel etter ordentlig håndverksøl enn noen gang, og ølmarkedet bugner av høykvalitetsprodukter fra nært og fjernt. Pionerer har banet vei for det som i dag er en av de mest spennende bransjene i Norge, og en av de mest levende innenfor smakens verden.

Beer Enthusiast

Beer Enthusiast ble startet i april 2012, og har på kort tid funnet sin plass som en leverandør av øl fra Norge sågar som resten av verden.

«Et firma av og for entusiaster, med produkter som er laget med kjærlighet og uten kompromisser. Med søkelys på håndverk tiltrekker du ofte likesinnede, noe som har vært med på å gjøre jobb til ren glede. Og nå føler vi at vi vil gi noe tilbake til alle de rundt oss», skriver Jørn Idar Kvig i pressemeldingen.

Ved Mathallen

Festivalen arrangeres på Fabrikken i Oslo 18. og 19. april. Lokalet ligger i Vulkan, rett ved nyåpnede Mathallen som har blitt et lite mekka av smaker.

På festivalens siste dag vil det være åpnet for et begrenset antall publikum, slik at også private ølentusiaster får muligheten til å treffe menneskene bak ølene.

Festivalen vil ikke bare omhandle øl, men også kvalitetssake, mjød og vin. Øl og mat i kombinasjon vil også være en viktig del av festivalen, og her vil noen av landets beste ølkokker stå bak grytene.

Flere allerede klare

Flere produsenter har allerede meldt sin deltagelse, og flere nye vil komme til.

Noen av produsentene som allerede har annonsert sin ankomst er blant andre Kinn Bryggeri (Norge), Birra Baladin (Italia), Kiuchi (Japan) og St Austell (England).

Les mer på Beerenthusiast.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS