ClubCarlsonlogo
ClubCarlsonlogo

120 000 gratis overnattinger

Carlson Rezidor Hotel Group, som driver hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Norge, feirer lojalitetsprogrammet Club Carlsons ett års fødselsdag ved å gi nye og gamle medlemmer 120 000 gratis hotellovernattinger.

Publisert

Det skjer i to ekstra bonusaktiviteter som går frem til 15. juli.Carlson Rezidor Hotel Group har nettopp offentliggjort to ekstra bonus aktiviteter; Radisson Big Night Giveaway og Park Inn by Radisson 1+1 Stay One, Get One offer.Aktivitetene markerer både lojalitetsprogrammet Club CarlsonsSM ett års fødselsdag og den gode utviklingen hotellkonsernet har gjennomgått siden etableringen.

Ekspanderer

– Det siste året har vi gjort store fremskritt over hele verden. Vi har introdusert Radisson Blu i USA, forandret de 13 kjente Radisson Edwardian hotellene i Storbritannia til Radisson Blu, men først og fremst skapt en fortsatt sterk vekst i Europa, Midt-Østen, Afrika og Asia. Med markeringen av Club CarlsonSM, vårt verdensomspennende bonusprogram, vil vi også inspirere nye kunder til å oppleve Park Inn by Radisson sine gode tilbud, sier Heather Passe, vice president, Marketing, Loyalty & E-commerce hos Carlson Rezidor.

– Det er helt naturlig for oss å skape ekstra bonusaktiviteter som gir våre lojale kunder over hele verden ekstra fordeler. Det er helt i Club Carlsons ånd, tilføyer John Kennedy, Rezidors Vice President Marketing & Customer Relationship Management.

Big Night Giveaway

Under Big Night Giveaway gir Radisson Blu og Radisson hotellene 50.000 Gullpoeng til hver av de første 100 000 kundene som registrer seg og overnatter minst en natt på et Radisson Blu-hotell eller resort innen 15. juli i år.

De 50 000 Gullpoengene er nok til å få en gratis overnatting på et hvilket som helst Radisson Blu eller Radisson hotell over hele verden.Park Inn by Radisson hotellene gjør tilsvarende gjennom sitt 1+1 Stay One, Get One og gir bort 44 000 Gullpoeng til hver av de første 20 000 kunder som registrerer seg og overnatter minst en natt innen 22. juli i år.

De 44 000 Gullpoengene rekker til en gratis overnatting på et hvilket som helst Park Inn by Radisson hotell over hele verden. Skulle du være uheldig og først rekke å registrere deg når de 120 000 gratis overnattingene er oppbrukt, får du i stedet 15 000 Gullpoeng når du overnatter på et av hotellene i de tre hotellkjedene, henholdsvis før 15. juni for Radisson og 22. juni for Park Inn by Radisson.

De 15 000 Gullpoengene rekker til en overnatting på utvalgte Park Inn by Radisson-hoteller. Både nye og gamle kunder kan fra nå og frem til midten av juli melde seg på lojalitetsmarkeringen på de to hjemmesidene: RadissonBigNightGiveaway.com og ParkInnOnePlusOne.com

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca her

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS