RezidorChristianGartmann

Anerkjennelse til Rezidor

Rezidor, som driver hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn by Radisson, vant denne uka både den internasjonale og nasjonale prisen som beste hotellkjede under Grand Travel Award. Utmerkelsen er blant de mest prestisjetunge i norsk reise- og turistnæring.

Publisert

– Dette gjør oss ydmyke og utrolig stolte. Prisene bekrefter at vår satsing på våre ansatte holder høy standard, sier en glad Christian Gartmann, Nordensjef i Rezidor Hotel Group.

– Dette gjør oss ydmyke og utrolig stolte. Det er femte året på rad vi tildeles prisen som beste internasjonale hotellkjede, og andre året på rad vi rangeres som beste nasjonale hotellkjede. Begge prisene bekrefter at vår satsing på våre ansatte holder høy standard. I tillegg utvikler vi stadig bedre tilbud hvor hoteller med attraktiv beliggenhet og riktig prising er essensielt, sier en glad Christian Gartmann, Nordensjef i Rezidor Hotel Group.

Viktig nasjonal utmerkelse

Det er en samlet norsk reiselivsnæring, med flere hundre reisebyråansatte, som har stemt The Rezidor Hotel Group med kjedene Radisson Blu og Park Inn til topps. Konkurrentene blir nominert av en fagjury for så å bli bedømt av ansatte i ulike reisebyråer på en skala fra én til seks.

– At de som virkelig kjenner bransjen setter vårt varemerke så høyt betyr mye for oss. Vi er i sterk vekst i Norge, og i desember åpnet vi vårt siste hotell, Park Inn Mountain Resort Trysil. Samarbeidet med reisebyråene er svært bra, og vi blir ydmyke og veldig glade når vi ser hvor lojale de er mot oss, sier Tarje Hellebust, regiondirektør i Rezidor Hotel Group.

Flere utmerkelser

Også i den internasjonale undersøkelsen BDCR Continental 2011, viste varemerket Radisson Blu sin styrke. For tiende år på rad ble Radisson Blu kåret til forretningsreisendes foretrukne hotellkjede og valgt til ”Number One Hotel Brand”.

I 2011 ble selskapet også kåret til beste internasjonale hotellkjede under Grand Travel Award i Danmark og Sverige. Grand Travel Award deles hvert år ut til bransjens beste leverandører, basert på en stor undersøkelse blant landets reisebyråansatte. Det er bladet Travel News som står bak undersøkelsen og prisutdelingen.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS