ComfortGrandCentral (6)
ComfortGrandCentral (6)

Comfort Hotels nye flaggskip i Oslo

Comfort Hotels har vært inne i en kraftig vekstperiode de siste årene, med sju nyåpninger siden 2010. Kjeden er blitt løftet fra å være tradisjonelle lavprishoteller til å bli urbane byhoteller tilpasset den moderne reisende. I april åpnes kjedens nye storstue i Oslo, Comfort Hotel Grand Central.

Publisert

Foto: Comfort Hotels

Comfort Hotel Grand Central får 170 rom inspirert av loftsleiligheter i New York. 113 av disse rommene blir helt unike. Hotellet får døgnåpen gym og en italiensk bistro drevet av den kjente kokken Ole Johnny Eikefjord.

Hotellet åpner 30. april 2012, og får beliggenhet like ved Oslo Sentralbanestasjon og Flytogterminalen.

Foto: Comfort Hotels

– Det er et hotell som holder ekstremt høy kvalitet. Vi har vært inspirert av hoteller i New York, men nå håper vi de kommer til å reise fra New York til Oslo for å få inspirasjon, sier markedsdirektør i Comfort Hotels, Simen Vinge.

113 forskjellige rom

Den gamle, ærverdige Østbanehallen er en fredet bygning, med mange rare og til dels kronglete løsninger. Hotellet får 170 rom, og 113 av dem blir helt unike.

Foto: Comfort Hotels

– For eksempel har vi en takhøyde på 4,5 meter, og en teglsteinsvegg som går gjennom nesten alle rommene fra gulv til tak. I hver etasje blir det ett kjempesvært, vernet rom, på hjørnet mellom Jernbanetorget og Plata. Det er stukkatur i sølv, og veggene er fredet, slik at vi drar møblene noen centimeter inn fra veggene for ikke å skade dem, sier Vinge.

Rett og slett ”grand”

Foto: Comfort Hotels

Vinge drømmer videre: – Tenk deg å ligge i badekaret og se direkte oppover Karl Johan! – I tillegg er kunstkonseptet også helt unikt i Norge. Det er ikke snakk om ferdigkjøpt kunst, men om kunst som er laget bare for dette hotellet. Når jeg ser på det, føler jeg at jeg er i SoHo, Meatpacking District eller Kreuzberg. Det er rett og slett "grand". Det er liten tvil om at dette blir det nye flaggskipet vårt, sier han.

Les hele saken og mer om Comfort Hotels i Horeca nummer 2 2012

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS