MichelinGuiden2012 nett
MichelinGuiden2012 nett

Første norske thairestaurant i Guide Michelin

Etter en lang reise er Plah bar og restaurant den første og eneste thai restauranten i Norge som er blitt listet i Guide Michelin. – Dette er sterkt bevis på at hardt arbeid gjennom flere år, og tro mot konseptet har gitt resultater. Jeg er svært stolt i dag, sier Terje Ommundsen, eier og kjøkkensjef ved Plah.

Publisert

Etter en lang reise er Plah bar og restaurant den første og eneste thai restauranten i Norge som er blitt listet i Guide Michelin. (Foto: Plah.no)

Plah åpnet dørene 7. januar 2004, som første moderne thai i Skandinavia, og er fremdeles den eneste i Norge. Man kan spise en stor meny i restauranten, eller street food i baren.

Denne variasjonen har ført til at Plah bar og restaurant har blitt et mekka for matinteresserte, og har gjennom årene fått mye god media omtale.

Thaismak med norske råvarer

– Ved å bruke gamle tradisjonsrike thai retter med moderne teknikker, har vi i over åtte år, kombinert de autentiske thaismakene med norske råvarer, med stor suksess, og vi er fortsatt innovatøren i dette segmentet, sier Ommundsen.

Erfarne kokker

Kokkene på Plah har alle bakgrunn fra det europeiske kjøkken, fra blant annet Bagatelle, Statholdergaarden, Mink, Solsiden Aqua, Magma, for å nevne noen.

Men det er de jevnlige reisene kokkene gjør til Thailand for å hente ny inspirasjon, som gjør at Plah er der de er i dag.

Les mer på restaurantens hjemmeside

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS