RicaMeyergårdenHotel
RicaMeyergårdenHotel

Meyergården Hotel med tettere Rica-bånd

Meyergården Hotell i Mo i Rana skiftet ved nyttår navn til Rica Meyergården Hotel. Hotellet, som tidligere har vært et Rica Partner-hotell, knytter nå enda tettere bånd med Rica Hotels med en franchiseavtale.

Publisert

Meyergården Hotell i Mo i Rana skiftet ved nyttår navn til Rica Meyergården Hotel.

Det tradisjonsrike hotellet i Mo i Rana har vært tilknyttet Rica Hotels som et Rica Partner hotell siden 1997, men etter 15 års «partnerskap», knyttes nå altså båndene til Rica-kjeden enda tettere.

Det gode vertskapet

– Rica Meyergården Hotel er et hotell som holder en gjennomgående høy standard, og det gleder oss at vi nå vil samarbeide enda tettere, sier kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson. Foruten navneendringen, vil tidligere som fremtidige gjester merke lite til endringen.

– På Rica Meyergården Hotel vil vi fortsatt gjøre alt som står i vår makt for å være «Det Gode Vertskapet» overfor våre gjester. Den nye avtalen gjør at vi i tillegg vil nyte godt av ytterligere stordriftsfordeler ved å knytte oss tettere mot en av Norges ledende hotellkjeder, fordeler som også vil komme våre gjester til gode, sier hotelldirektør Ove Bromseth.

Tradisjonsrikt hotell med store planer

Rica Meyergården Hotel har tatt i mot gjester siden ca. 1890 da familien Meyer bodde her. Siden den gang har hotellet utviklet seg i flere trinn med utbygging av både hotellrom, restaurant og konferanseavdeling. Rica Meyergården Hotel tilbyr i dag 143 rom, men går det slik hotelldirektøren ønsker, kan han snart ønske langt flere gjester velkommen til familien Meyers tidligere residens.

– Vi har i dag store utbyggingsplaner, forteller Bromseth. Dette innebærer en utvidelse av romkapasiteten med 104 rom samt en ny storsal med kapasitet på inntil 680 personer. Utbyggingsplanene ligger nå hos Rana kommune for godkjenning, og med denne på plass, så vil «nye» Rica Meyergården Hotel kunne stå klart høsten 2014. En realisering av planene vil gjøre Rica Meyergården Hotel til et av de største hotellene i landsdelen med 262 hotellrom og konferansekapasitet for inntil 680 personer i en og samme sal.

Strategisk viktig

Rica Meyergården Hotel ligger sentralt i Mo i Rana, en strategisk viktig plassering for Rica Hotels med tanke på så vel ferie- og fritidsreisende, som gjester som overnatter i forbindelse med jobbreise eller kurs og konferanse.

– Rica Hotels er en landsdekkende hotellkjede, og ikke minst har representasjon i våre nordligste fylker vært viktig for oss helt siden oppstarten. Med et styrket samarbeid med Rica Meyergården Hotel og åpningen av Rica Hotel Narvik i mars, fortsetter vi å styrke vår satsning på Nord-Norge også i 2012, sier Semb-Johansson.

Pressemelding

---

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS