EOY Petter Stordalen

Nordic Choice vant pris for beste arbeidsplass

Nordic Choice Hotels ble denne uka belønnet med prisen for beste arbeidsplass. Grand Travel Awards sto for kåringen.

Publisert

Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels fikk nok en pris. (Arkivfoto: Per Thrana)

– I Nordic Choice sier vi at culture eats strategy for breakfast. En god arbeidsplass bygges nedenifra. Denne prisen er først og fremst til våre ansatte. De er helt fantastiske, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

– Et godt hotell er aldri bedre enn menneskene som jobber der. Du kan ha skinnende gull over hele hotellet ditt, men ingenting skinner mer enn mennesker. Og det er ingen som skal tvile på at Nordic Choice-ansatte skinner, fortsetter Stordalen.

Grand Travel Awards

Grand Travel Awards blir arrangert av Travel News hvert år og kårer årets beste leverandører og turistland. Vinnerne stemmes frem av forretnings- og privatreisebyråer. Et godt arbeidsmiljø er den viktigste forklaringen, hevder Stordalen, noe som også slår ut på selskapets trivselsundersøkelser.

Skal ansette 500 personer

Dette er ikke første gangen Nordic Choice Hotels tar hjem prisen for beste arbeidsplass. Nordic Choice Hotels har i dag cirka 9200 medarbeidere, men skal i løpet av året ansette ytterligere 500 personer. Kommersiell direktør Roar Ingdal oppfordrer alle til å søke:

– Hos oss får folk en sjanse, uansett hvem de er og hvor de kommer fra. Det er hemmeligheten. Sånn får vi en kultur som preges av energi, mot og begeistring. Sånn får vi et godt arbeidsmiljø, sier Ingdal.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS