Dorullbrett3

Samler på bilder av dorullbrett på hoteller!

Hørt om Norsk Dorullbrett Forum? Dette er en side som faktisk tar for seg dorullbrett på hoteller verden rundt. Initiativtakeren Harald Ellingsen fra Stavanger  mener at dorullbrettet signaliserer mye om renholdet og hotellet generelt.

Publisert

Det skulle, hvis vi igjen skal være pirkete og hakke på orddeling, egentlig ha hatt navnet Norsk Dorullbrettforum, men likevel, dette er en morsom – og samtidig litt informativ side.

Se bilder av dorullbrett på bloggen

Til USA for å snakke om samlingen

Ellingsen samler på bilder av dorullbrett fra hoteller verden over, og legger det ut på bloggen. Andre har oppdaget bloggen, og sender inn bilder i hopetall.

Ellingsen har nå samlet 2000 bilder fra hoteller i om lag 90 land. Snart skal han til en konferanse i USA for å snakke om fenomenet.

– Bruker bloggen før hotell bestilles

”Tankegangen er enkel: Er dorullbrettet fint, sier det noe om hotellet. også. Det handler altså om kvalitet, den såkalte prikken over i’en - og selvsagt humor. Selv sjekker jeg ofte bloggen hans før jeg bestiller hotell”, skriver Horecas trendskribent Ståle Økland.

Signaliserer om det er rent

”Rombetjening med sans for faget bør legge sin ære i å lage et flott og innbydende dorullbrett! Det signaliserer om man kommer til et jomfrunalsk og rent toalett, og dorullbrettet gir også gripeflate slik at tilgangen til papiret er lettere. Bloggen er viet bilder av dorullbrett, fortrinnsvis fra hotell jeg har bodd på, men siden jeg ikke reiser så veldig mye setter jeg stor pris på å få bilder og kommentarer fra andre”, skriver Harald Ellingsen på sin blogg.

Og har du et spennende bilde av et dorullbrett, kan du sende bildet til dorullbrett@gmail.com.

Fra hele verden

De nyeste tilskuddene på bloggen er for øvrig bilder av dorullbrett fra Comfort Hotel Runway på Gardermoen, Hotel Square i København, Color Magic, Seljord Hotell, Sheraton Miami Airport Hotel og Best Western Karl Johan i Oslo…

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS