ScandicAnsatteFornebu
ScandicAnsatteFornebu

Scandic-ansatte inntok Fornebu-landet

I forbindelse med åpningen av Scandics nye hotell på Snarøya gikk de ansatte torsdag 24. mai fra dør-til-dør for å invitere de nye naboene til nabofest utenfor det nye bygget 21. juni. Hotellet ønsker å være en viktig del av lokalsamfunnet og et sted der folk samles for god mat og drikke.

Publisert

Bildetekst her...

Gratis fiskesuppe, samt oppskriften til denne ble derfor også servert på døren.

– Selv om Scandic er et av Norges ledene hotell innenfor kurs- og konferanse er det viktig for oss at hotellet benyttes av de som er og kommer til å bli våre naboer. Vi inviterer store og små, firbente, tobente og de med treben, fregnete, brilleslanger, skalla, krølltopper, brunetter og blondiner til gatetefest torsdag 21. juni fra klokken 15.00 – 19.00, da tror jeg vi har dekket det meste, sier Morten Hammer, ansvarlig for nyåpninger i Scandic.

Kjølebag på døren

300 husstander fikk en rød kjølebag levert på døren med invitasjon, fiskesuppe, oppskrift samt en lapp der man kan gi tips om ting på Snarøya som ønskes forbedret.

– Vi ønsker tips fra beboere om det er noe vi kan bidra med, være seg ny sklie til barna eller en støyvegg som må settes opp. Vi ønsker virkelig å være en god nabo, sier Hammer som synes responsen var overveldende i møte med mange blide mennesker.

Står ferdig til høsten

Scandic Fornebu vil stå ferdig 15. september 2012, hotellet kommer til å ha en stor restaurant og uteservering på 1200 kvadratmeter. Hotellet vil ha 334 rom samt 14 konferanserom med kapasitet til over 1800 mennesker.

Bli mer med Scandic Fornebu på nettsiden Scandichotels.no/fornebu

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS