ClarionHotelPost6

Stordalens nye prestisjeprosjekt er åpnet

Clarion Hotel Post er innviet med opptredener av noen av Nordens heteste artister og med et lysshow i absolutt verdensklasse. Satsingen på Clarion Hotels kronjuvel er hotellkjedens største noensinne. Byens gamle, ærerike posthus har gjennomgått en total forvandling for å kunne møte moderne gjesters behov.

Publisert

Clarion Hotel Post i Göteborg er åpnet. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Unik kunst og innredning og gastronomiske opplevelser er bare en liten del av hotellets mange forlokkelser.Innvielseskvelden ble innledet med at Petter A. Stordalen gjør entre på en mildt sagt spektakulær måte, sammen med et lysshow som projiseres på hotellfasaden og gir en gullglans til det fantastiske posthuset. Kvelden avsluttes med opptredener av Timbuktu, Tove Styrke, Fibes, Oh Fibes!, Danny og Ulrik Munther.

– Verdens beste gave

Clarion Hotel Post har totalt 500 rom, inkludert tre luksuriøse, romslige suiter. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Jeg har fått verdens beste gave av Gøteborg. Noen prosjekter er «once in a life time», og det er den stemningen vi ønsker å skape i kveld. Innvielsen av Clarion Hotel Post skal være mer enn en hotellåpning. Det markerer en ny tid for byen. Vi ønsker å lage en folkefest hvor alle gøteborgere er invitert. Det er vår måte å si takk til folket, sier Petter A. Stordalen.

Industribyen møter det moderne samfunnet

Petter A. Stordalen og Nordic Choice Hotels står bak oppføringen av Clarion Hotel Post. Magnus Månsson fra det anerkjente arkitektkontoret Semrén & Månsson har, sammen med den norske interiørdesigneren Anemone Wille Våge, bidratt med idéen, tegningene og interiøret. Følelsen man vil formidle skal gjenspeile den gamle industribyen som møter det moderne samfunnet.

Her møtes historiske innredningsdetaljer med en resepsjonsdisk i superklasse med krystallprismer. Tenk jeans og tweed – moderne, men ikke minimalistisk. Erik Nissen Johansen fra det feirede design- og identitetsbyrået Stylt Trampoli har stått for konseptualiseringen av hotellet, og den internasjonalt fremgangsrike stjernekokken Marcus Samuelsson har utviklet restaurant- og barkonseptet.

Et nytt landemerke i byen

– Clarion Hotel Post er noe utover det vanlige og er et nytt landemerke for Göteborg. Vi har samlet det absolutt beste innenfor design, kultur, gastronomi og følelse for service. Gjestene møter mange inntrykk allerede ved innsjekkingen og følelsen av å bo i et fascinerende miljø skal holde seg under hele besøket, sier Petter A. Stordalen.– Vi bestemte oss tidlig for å skape en stemning og en følelse som fører tankene til det nye Göteborg. Mørke, varme farger kombinert med moderne møbler gir en koselig og lun atmosfære. Sluttresultatet overstiger forventingene våre, sier Anemone Wille Våge, interiørdesigner.

Hotellrom med slående utsikt

Clarion Hotel Post har totalt 500 rom, inkludert tre luksuriøse, romslige suiter (Rooftop Suite, Juliussuiten og Elnasuiten). Rooftop Suite er noe utenom det vanlige med utsikten fra 13. etasje, svømmebassenget og terrassen. Hotellrommene fordeles på 17 de luxe-rom, 70 some extra-rom, 374 standardrom og 35 basic-rom.

I den nye delen av hotellet gir høye panoramavinduer en spektakulær utsikt over Göteborgs hustak. I den gamle hotelldelen har man bevart detaljer fra 1920-tallet, slik som de dype vindusnisjene og en makeløs takhøyde som gir rommene en stor romslighet.– Clarion Hotel Post representerer det moderne Göteborg og den kreative ånden som gjennomsyrer byen. Man får stadig en påminnelse om kulturen både innenfor og utenfor Clarion Hotel Posts porter. Hotellet og det nye konseptet Post Office, med gratis virtuelle kontorer, er byboernes nye møteplass og et samlingspunkt for både nasjonale og internasjonale gjester, sier Daniel Stenbäck, viseadministrerende direktør i Clarion Hotel Post.

Norda – den beste maten fra Nord-Amerika og Norden

Det gastronomiske tilbudet på Clarion Hotel Post slår det meste av det Göteborg tidligere kunne tilby. Marcus Samuelsson og Jimmy Lappalainen, Executive Chef Norda Bar & Grill, har flyttet samarbeidet over Atlanteren og skapt konseptet Norda – en sammenslåing av det beste som Nord-Amerika og Norden kan tilby i matveien. Stjernekokkene har omtolket den amerikanske steak house-tradisjonen for vestkystens hovedstad.

For alle

– Vi tilbyr vellagde matretter som lages med inspirasjon, glede og og göteborgsk kjærlighet. Glem den fornemme innstillingen, for på Norda Bar & Grill finnes det noe for alle og alle er velkomne, sier Marcus Samuelsson, Creative Director, Norda Bar & Grill.Tre kvelder i uka har Nordas vRÅ kveldsåpent, hvilket innebærer eksklusiv, japansk mat i The Post Bar. Førti spisegjester kan sitte ved den åpne peisen og velge mellom tre faste menyer. Til maten serveres det vin, sake eller japansk øl. Bak den fantastiske menyen står Frida Ronge, tidligere kjøkkenmester på Råkultur i Stockholm og vinner av en sølvmedalje ved Sushi-VM.

Skönhetsfabriken

Grunnleggeren av Skönhetsfabriken er Amanda og Johan Elmander. Det 1200 kvadratmeter store lokalet er noe helt annet enn et vanlig spa og rommer for eksempel avslapping, frisørsalong med hårstylister og makeupartister, treningslokaler og behandlingsrom. Skönhetsfabriken er et levende møtested og setter sammen arrangementer, konferanser og opplæring sammen med Clarion Hotel Post. Nytenkingen merkes i Skönhetsfabrikens virksomhet, men også i miljøet og formen.– Vår filosofi er at gjestene skal finne alt de trenger samlet i et avslappende og hyggelig miljø. Behandlinger, avslapping, trening og skjønnhetspleie finnes under samme tak. Vi går imot den tradisjonelle spa-tenkingen og har dannet et eget, skreddersydd konsept, sier Amanda Elmander, grunnlegger og eier av Skönhetsfabriken.

Nærhet til sentralstasjonen

Clarion Hotel Post er et egnet alternativ for konferanser i alle størrelser. Nærheten til Göteborgs sentralstasjon og konferansesfasiliteter som kan ta imot opptil 2000 personer gjør at både nasjonale og internasjonale konferanser lett kan besørges.

Totalt finnes det 17 konferanserom, inkludert Brevsorterarsalen med plass til 300 personer, samt den store Drottningporten som rommer hele 1000 sittende personer.I Vinterträdgården kan Clarion Hotel Posts gjester møtes for å kose seg med kunstutstillinger eller bare koble av. Lokalet ligger med direkte forbindelse til Drottningporten og Skönhetsfabriken.Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS