UtsiktenHotell

Utsikten Hotell samarbeider med Kronengruppen

Kronengruppen AS og Utsikten Hotell har inngått en samarbeidsavtale innen drift, markedsføring og salg. Samarbeidet styrker markedsposisjonen til både Utsikten Hotell og Kronengruppen.

Publisert

Utsikten Hotell samarbeider med Kronengruppen. (Foto: Hotellet)

Utsikten Hotell har et moderne kurs- og konferansetilbud med kapasitet på over 500 personer, og denne type kapasitet og beliggenhet er det et økende behov for.

Hotellet ligger en drøy times kjøring fra Kristiansand og to timer fra Stavanger, midt i Listerregionen. Det har 85 rom, hvorav 24 er suiter. De fleste av rommene byr på en flott utsikt over Kvinesdal og Fedafjorden.

Utvikle hotellet

– Hotellet har et spennende og særpreget reiselivskonsept som vil styrke porteføljen vår innen både bedriftsmarkedet og ferie/fritid, sier daglig leder for Kronengruppen, Helmer Steinsvåg.

Daglig leder på Utsikten Hotell, Per Arne Netland, sier at formålet med å bli en del av Kronengruppen er å utvikle hotellet videre gjennom kompetanseoverføring og erfaringsutveksling i et godt samarbeid med Kronengruppens hoteller.

Hotellgruppering i Rogaland

Kronengruppen er den eneste lokalt eide hotellgrupperingen i Rogaland, og består av seks hoteller på Nord Jæren. Hotellgruppen hadde en samlet årsomsetning på 221 millioner kroner i 2011. Utsikten Hotell hadde en omsetning på om lag15 millioner kroner i fjor.

Kronengruppen består i dag av Kronen Gaard Hotell, Hotel Sverre, Thon Hotel Sandnes, St. Svithun Hotell, Jæren Hotell, GamlaVærket, Bakernes Paradis og et nytt serveringssted som er under utvikling på Kvadrat.

Les mer på Kronengruppen.no

Pressemelding

---

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS