Hotel Ukraina Moskva2

Verdens ledende forretningshotell

Radissons flaggskip i Russland og et av Moskvas landemerker, Radisson Royal Hotel Moskva, ble nylig kåret til verdens ledende forretningshotell i luksussegmentet (”World’s Leading Luxury Business Hotel 2011”) under prestisjetunge World Travel Awards i Doha, Qatar.

Publisert

Radissons flaggskip i Russland og et av Moskvas landemerker, Radisson Royal Hotel Moskva, ble nylig kåret til verdens ledende forretningshotell i luksussegmentet. (Arkivfoto)

– Vi er beæret og stolte over å motta denne svært prestisjefylte prisen. Vi har igjen bevist at vi kvalitetsmessig et av de aller, aller beste hotellene for forretningsreisende, sier Wolfgang Nitschke, General Manager ved Radisson Royal Hotel Moskva.

Nitschke trekker også frem eierne av hotellet, Zarakh Iliev og God Nisanov som kontinuerlig arbeider svært hardt for å kunne tilby et overlegent produkt.

– Uten deres dedikasjon og hengivenhet hadde vi aldri fått en pris som dette, avslutter Nitschke.

Et landemerke

Radisson Royal Hotel Moskva er et landemerke i hjerte av den russiske hovedstaden. Hotellet, som tidligere het Hotel Ukraina, er på 34 etasjer og ble bygd mellom 1953 og 1957.

– Det var to av Sovjetunionens fremste arkitekter, Arkady Mordvinov og Vyacheslav Oltarzhevsky, som fikk det prestisjefulle oppdraget av Josef Stalin. Bygningsmassen inngår som en del av Stalins prosjekt ”Seven sisters”, og arkitekturen bærer tydelig preg av sovjetisk neoklassisisme.

Internasjonale gourmetkjøkken

Med sine 206 meter var det Europas største hotell i sine dager. Hotellet er i dag totalrenovert, med 497 rom (inkludert 38 betjente leiligheter) og sju gourmetrestauranter med internasjonale kjøkken som tilbyr alt fra italiensk til iransk og japansk mat.

Hoteller har et spa- og helsesenter som brer seg utover hele 3500 kvadratmeter, 13 møterom og et fullt utstyrt forretningssenter.

The World Travel Awards

The World Travel Awards ble grunnlagt i 1993 og regnes som den største anerkjennelsen man kan få i reiselivsindustrien. Juryen består av 213 000 fagfolk fra reiselivsnæringen med representanter fra 160 land.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS