SalmaChefJanIvarNykvist
SalmaChefJanIvarNykvist

Ny jakt på den beste Salma-oppskriften

Fire matbloggere skal finne de tre beste salma-chefene i hver sin region. Nå er jakten på de flinkeste amatørkokkene i full gang. SalmaChef er en kokkekonkurranse der amatører konkurrerer om å lage den beste matretten med Salmalaks.

Publisert

Jan Ivar Nykvist ble vant SalmaChef i 2011. Her under premieutdelingen sammen med Eyvind Hellstrøm.

Kvalifiseringen er i gang, og oppskrifter tikker inn daglig. I år gjør vi en ny vri rundt konkurransen, med fire kjente matbloggere som regiondommere:

Ingunn Rekstad, Orkanger er regiondommer for nord/midt

Ina Shelby, Eigersund, er regiondommer for vest

Lars Fredriksen, Skien er regiondommer for sør

Jørn G. Broll, Oslo er regiondommer for øst

Ute etter de beste Salma-oppskriftene

De fire skal finne de beste Salma-oppskriftene fra hver sin region, og de velger ut tre oppskrifter. Fra de til sammen tolv semifinalistene skal hoveddommerne velge sine finalister, fire personer går videre til finalen. Dommerpanelet er som i fjor, ledet av Eyvind Hellstrøm og Ingrid Espelid Hovig, sammen med Salma-sjef Trym Eidem Gundersen.

Salma jakter nå på de aller beste Salma-oppskriftene fra det norske folk, og de fire finaleoppskriftene og deres opphav havner på scenen for å laget sin beste Salma-rett under Matstreif i Oslo lørdag 15. september.

Frist 29. juli

Konkurransen er åpen for oppskrifter og innleveringer skjer på www.salmachef.no frem til og med søndag 29. juli. For Salma er det viktig å understreke at konkurransen kun gjelder amatørkokker.

Jan Ivar Nykvist vant konkurransen i fjor.

Les også: Jan Ivar Nykvist vant Salma Chef 2011 på Gladmat

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS