ComfortGrandCentral (4)
ComfortGrandCentral (4)

Comfort Hotels blir Øyas offisielle hotellpartner

Comfort Hotel Grand Central i Oslo har blitt valgt som vertskapshotell for Øya- festivalens artister og pressedelegater under festivaldagene i 2013, mens Comfort Hotel Xpress blir publikumshotell under festivalen

Publisert

Fra Comfort Hotel Grand Central.

– Vi innledet samarbeidet med Comfort Hotels i fjor, og responsen fra artistene var mega positiv. Grand Central er et unikt hotell som appellerer til et internasjonalt publikum. Derfor ble det et enkelt valg for oss å fortsette samarbeidet i år, sier Jonas Prangerød, pressesjef i Øyafestivalen.

Møteplass for artistene

Med store fellesarealer satser Comfort Hotel Grand Central på å skape en naturlig møteplass for artistene mellom konsertene i en egen artistlounge.

Olav Langli, direktør på Comfort Hotel Grand Central, sammen med Petter A. Stordalen. (Foto: Georg Mathisen)

–Jeg drømmer om å se to artister finne tonen i loungen vår og lage en ny låt sammen. Med stor takhøyde, bokstavelig talt, avslappende atmosfære og god service, skal vi tilrettelegge for at stemningen på hotellet ikke blir en hindring, sier Olav Langli, hotelldirektør Comfort Hotel Grand Central.

Egen festivalpakke til publikum

Mens artistene inntar Comfort Hotel Grand Central, vil Øya-publikummet kunne bruke Comfort Hotel Xpress i Møllergata til søvn og avslapping mellom konsertene. Som eneste hotell i Oslo tilbyr Comfort Hotel Xpress en festivalpakke med overnatting og festivalpass for en rimelig penge.

– Øya-festen fortsetter utenfor festivalområdet utover nattetimene, og Xpress har mange av de offisielle Øyanatt-klubbene som nærmeste nabo. Å bo på Comfort Hotel Xpress under Øyafestivalen er like sentralt som å sove i telt på Roskilde-festivalen. Forskjellen er at vi kan love gjestene en god seng å sove i, sier Solveig Voldheim, hotelldirektør på Comfort Hotel Xpress.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS