ThonTriadenGrønnKonferanse2
ThonTriadenGrønnKonferanse2

Grønn Konferanse på Thon Hotel Triaden

Thon Hotel Triaden er det første Thon-hotellet i Oslo-regionen som kan tilby Grønne Konferanser. Grønne Konferanser er en sertifisering fra Stiftelsen Miljøfyrtårn som setter klare miljøkrav til konferansehotellet og bedriften som skal avholde konferansen.

Publisert

Hotelldirektør Trude Jacobsen, miljøvernminister Bård Vegard Solhjell og ordføreren i Lørenskog, Åge Tovan, under overrekkelsen. (Foto: Thon Hotels)

Sertifikatet ble overrakt hotelldirektør Trude Jacobsen av ordføreren i Lørenskog, Åge Tovan. Overrekkelsen skjedde under det lokale rødgrønne Klima og samferdselskonferansen på Thon Hotel Triaden den 11. oktober, der også miljøvernminister Bård Vegard Solhjell deltok.

Hotelldirektør Trude V. Jacobsen har tro på konseptet:

Thon Hotel Triaden. (Foto: Thon Hotels)

– Vi er stolte av å være det første hotellet i Lørenskog og Akershus som har et slikt tilbud. Våre gjester har økt fokus på miljøvennlige reiser og det føles naturlig og også kunne tilby et miljøvennlig konferanseprodukt. Vår beliggenhet er gunstig med tanke på reiseavstander fra sentrum og Gardermoen-området. Ved å velge konferanser hos oss kan gjestene få kort reisetid og mer ut av møtene. I tillegg har vi flotte turområder like ved hotellet og man har også muligheter for sportslige aktiviteter innendørs, sier Jacobsen.

Strenge krav

Det stilles strenge krav for å kunne tilby Grønne Konferanser. Blant annet må hotellet være Miljøfyrtårnsertifisert, eller dokumentere at man er i gang med en slik sertifisering. Hotellet skal prioritere lokal mat og gjerne økologiske varer.

Når det gjelder transport, så forplikter hotellet seg til å samarbeide med lokale kollektivselskaper slik at det legges til rette for at deltagerne har muligheten til å velge den mest miljøvennlige transportformen. Det stilles strenge miljøkrav til alle hovedsamarbeidspartnere og -leverandører til en Grønn Konferanse.

Andre i Thon Hotels

Thon Hotel Triaden er det andre hotellet i Thon Hotels som får denne sertifiseringen. Fra før er Thon Hotel Arendal sertifisert. Flere hoteller er i gang og Thon Hotels forventer at seks av hotellene i Thon Hotels blir sertifisert for Grønne Konferanser i løpet av 2012.

Les mer på Thonhotels.no/gronnekonferanser

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS