Stavanger Storkjøkkensenter Vera og Günter
Stavanger Storkjøkkensenter Vera og Günter

Nyetablering: Stavanger Storkjøkkensenter AS

Storkjøkkensenteret satser videre. Denne gangen er det Stavanger-regionen som får sitt storkjøkkensenter. Günter Seeligmann skal sammen med sin kone Vera Wagner Seeligmann og i samarbeid med Storkjøkkensenteret etablere Stavanger Storkjøkkensenter AS.

Publisert

Vera og Günter Seeligmann etablerer sammen med Storkjøkkensenteret AS Stavanger Storkjøkkensenter AS.

Seeligmann har utdannelse og mange års erfaring fra bransjen i Tyskland og de siste fem årene med service og salg i Stavanger-regionen. Firmaet vil dekke regionen mellom Finnøy og Flekkefjord.

Bygges sakte, men sikkert opp

– Storkjøkkensenteret vil nå være representert i Lillehammer, Drammen, Fredrikstad, Agder, Haugesund, Bergen, Trøndelag og nå også i Stavanger. Hvert storkjøkkensenter består av lokale leverandører av utstyr og service til storkjøkkenbransjen i Norge. Gjennom Storkjøkkensenteret AS har de bygget opp det som i dag er den største kjeden i bransjen, sier Lars Harby i Storkjøkkensenteret, og fortsetter:

– Storkjøkkenmaskiner og utstyr, kjøl og fryseutstyr og profesjonelle vaskerimaskiner blir nå levert over hele landet gjennom lokale leverandører som har gått sammen for å møte morgendagens utfordringer. Når en kunde investerer i teknisk utstyr skal de føle den trygghet det er å ha leverandøren i nærheten.

Store innkjøp

Storkjøkkensenteret er importører fra flere av Europas ledende produsenter og fokuserer på kvalitet. Sammen er de nå blitt så store i Norge at de har tilgang på bra utstyr til god pris.

– Hvordan skal Stavanger Storkjøkkensenter AS ta opp kampen med de etablerte leverandørene i denne pressede regionen?

– Stavanger Storkjøkkensenter AS vil være en liten men effektiv leverandør og servicepartner. Vi slipper en stor og tung administrasjon da en mengde oppgaver betjenes av kjedekontoret. Ved større leveranser som krever flere montører leier vi bare folk av hverandre. Dette er med på å frigjøre kapasitet til å betjene våre kunder som er den viktigste oppgaven for oss. Her er ingen fordyrende mellomledd da hvert storkjøkkensenter selv tar utstyret direkte fra produsentene, sier Günter Seeligmann.

Effektivitet, kunnskap og service

– Vera og Günter flyttet fra Tyskland til Norge for fem år siden. Som tyskere flest vet de hva som kreves av effektivitet, kunnskap og service for å tilfredsstille sine kunder som de nå både lever av og for, sier Harby,

Storkjøkkensentrene kan vise til en imponerende referanseliste; fra store sykehusprosjekter og landsdekkende restaurantkjeder til små servering og overnattingssteder ute i distriktene har de vist at ingen er for store og ingen er for små. Tanken bak Storkjøkkensenteret er sterke lokale leverandører som kan konkurrere på pris og kvalitet samtidig som de har egne godt kvalifiserte serviceteknikere der kundene er.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS