DFDS_Pearl_1.jpg
DFDS_Pearl_1.jpg

Prisdryss til DFDS Seaways

DFDS, som daglig seiler Oslo-København, ble nylig kåret til ”Europas beste fergeselskap” av World Travel Awards, som ansees å være reiselivsnæringens Oscar-utdeling. Omtrent samtidig mottok selskapet prisen for ”Beste passasjerrederi som seiler mellom Danmark og utlandet”, i prestisjefulle Danish Travel Awards.

Publisert

Illustrasjonsfoto

– Det er en stor ære å bli hedret med disse prisene, og at DFDS hevder seg så bra internasjonalt gjør noe med stoltheten vår. Her i Norge er vi nok litt ekstra stolte over prisen for beste passasjerrederi, gitt at dette gjelder ”vår” strekning mellom Oslo og København, sier Vivian Sivertsen, adm. direktør for DFDS Seaways i Norge.

Vivian Sivertsen, adm. direktør for DFDS Seaways i Norge. (Foto: DFDS)

– Våre gjester

– Det som er ekstra stas er at vinnerne av årets Danish Travel Awards er kåret basert på svar fra et representativt utvalg av danske forbrukere. I praksis vil det si at det er våre gjester som har kåret oss til vinner, og når vi vet at service, kundetilfredshet og produktutvikling er noen av parameterne vi er målt på, er det samtidig en tilbakemelding til alle våre medarbeidere om at vårt kontinuerlige arbeid på disse områdene gir resultater, sier Sivertsen.

Flere priser

Det er sjette gang DFDS Seaways vinner Danish Travel Award, mens rederiet har mottatt prisen for ”Beste Europeiske fergeselskap” i World Travel Award hele fem ganger, senest i 2011. Da vant de også prisen for ”Verdens beste fergeselskap”.

World Travel Awards ble etablert i 1993, og anerkjenner, belønner og feirer fortreffelighet på tvers av alle sektorer i den globale reise- og turistindustrien.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS