RadissonBluSkyCity
RadissonBluSkyCity

Radisson Blu SkyCity med konferanselokaler på Arlanda

Radisson Blu SkyCity overtar Arlanda Airport Conference. Overtagelsen av de 42 konferanserommene gjør Radisson Blu til Arlandas største konferansearrangør med 71 konferanserom fordelt mellom Radisson Blu SkyCity, Radisson Blu Arlandia og Arlanda Airport Conference.

Publisert

– Vi tror på en sterk utvikling av Arlanda som destinasjon og vil være med på å satse på denne utviklingen. Vi kan nå tilby våre gjester konferanselokaler fra to til 250 personer og 568 hotellrom fordelt på våre to hotell på Arlanda, sier Maria Tullberg, administrerende direktør for Radisson Blu SkyCity og Radisson Blu Arlandia.

Flere fordeler

Konferansebookere får umiddelbart tilgang til mange fordeler som medlem i Club Carlson for Planners, Rezidors verdsatte lojalitetsprogram.

– Med innovative mat- og møtekonsepter satser vi på å være Sveriges beste møteplass, fortsetter Maria Tullberg. Med de egenutviklede konseptene Brain Food og Experience meetings har vi markedets mest attraktive tilbud for møter og konferanser.

To store aktører

– Nå som Radisson Blu Sky City tar over Swedavias konferansevirksomhet på Arlanda får vi to store aktører på flyplassen som begge tilbyr konferanse og hotell i samme pakke. Vi er overbevist om at dette forbedrede tilbudet er bra for konferansegjestene, og dermed bra for flyplassen, sier Arlandas flyplassdirektør, Kjell-Åke Westin.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS