Vapiano1
Vapiano1

Vapiano har åpnet i Norge

Vapiano er et internasjonalt restaurantkonsept med ferske italienske fristelser på menyen. Konseptet er blitt en stor suksess verden over, og fredag 21. september åpnet den første restauranten i Norge i Rådhusgaten i Oslo.

Publisert

Konseptet Vapiano-kjeden presenterer er moderne og enkelt.

Med beliggenhet i Rådhusgaten 27, vil restauranten ha utsikt over Rådhusplassen og havnen, noe som skaper den perfekte atmosfæren for det friske og ujålete konseptet.

I Sverige har restaurantkjeden gjort stor suksess og nå står Norge og Oslo for tur. Vapiano står for et framtidsrettet servicekonsept som de selv kaller ”Fresh casual dining”, et behagelig sted for å nyte velsmakende italiensk mat i en avslappende atmosfære.

Noe nytt til det norske markedet

– Vi er utrolig glade for å endelig åpne Vapiano i Norge. Vi har vært på jakt etter de riktige lokalene lenge og er veldig fornøyde både med plasseringen, og særlig med den fantastiske utsikten dette lokalet tilbyr. Vi ønsker at Vapiano skal tilføre noe nytt på det norske markedet og har ambisjon om å åpne flere restauranter i de kommende årene, sier Christian Lagerlöf, administrerende direktør i Vapiano.

Enkelt konsept

Konseptet Vapiano-kjeden presenterer er moderne og enkelt. Alle restaurantene har sentral beliggenhet og lange åpningstider. Innredningen er stilren, men avslappet og hyggelig. Det legges stor vekt på valg av råvarer. Alt er ferskt og lages på noen minutter mens du ser på. Du kan selv påvirke retten mens den blir lagd.

Menyen omfatter antipasti, fersk hjemmelaget pasta, stenovnsbakt pizza, friske, smakfulle salater og deilige dolcis. Den ferske pastaen lages daglig fra bunnen av i restauranten, og du kan selv krydre retten med de friske urtene som står på hvert bord eller gå en tur i "urtehagen".

Den enkle selv-servicen kombinert med et smidig betalings-kortsystem hjelper til at hvert besøk blir så individuelt som mulig og gir deg mange valg-muligheter.

Italiensk design

Interiøret hos Vapiano er designet av den kjente, italienske arkitekten Matteo Thun. Det er lagt stor vekt på at alt skal være solid og holdbart, og materialene går i spesialbehandlet eik, rustfritt stål, skinn og marmor.

Det som er spesielt for akkurat denne restauranten er at det er laget benk langs hele vinduspassasjen, slik at man kan sitte der og se utover. Det er også brukt mye glass i interiøret, slik at kunden skal kunne se hvordan all maten lages. Restauranten i Rådhusgaten 27 har hele 265 sitteplasser og måler mer enn 950 kvadratmeter.

Rask ekspandering

Vapiano har etablert seg i restaurantverdenen i en rasende fart. Den første restauranten åpnet i Hamburg 2002. Siden er det blitt åpnet restauranter i bl.a. USA, Storbritannia, Sveits, Belgia, Estland, Nederland, Tyrkia, Australia, Taiwan og Dubai. Kjeden teller nå totalt 112 restauranter fordelt på 27 land verden over.

Bransjetidsskriftet Food Services Europe & Middle East utnevnte Vapiano til Concept of the year i 2006.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS