ClarionHotelCongressTrondheim

Nominert til europeisk arkitekt- og designpris

Clarion Hotel & Congress Trondheim er nok en gang nominert til en internasjonal arkitektur- og designpris. European Hotel Design Awards er hotellbransjens egen prisutdeling, der en fagjury kårer vinnere i ulike kategorier. – Vi har hele tiden hatt et sterkt ønske om å skape et produkt som er estetisk vakkert, brukervennlig og vanskelig å kopiere, sier hotelldirektør Stig Hillestad.

Publisert

– European Hotel Design Awards er en viktig pris å bli nominert til. Dette er den europeiske hotellbransjens Oscar for god arkitektur og design. Vi kjemper om den gjeve prisen «Best Newbuild Hotel» i konkurranse med fire andre utrolige hotell, så vi krysser fingrene for at vi vinner i London i november, sier Gro Bonesmo i Space Group. Bjorken Arcitecs, har hatt ansvaret for hotellets interiør.

Med unikt formspråk i arkitektur og design, har Clarion Hotel & Congress Trondheim skapt engasjement blant det trønderske publikum.

Vil skille seg ut

Skybaren på hotellet.

– For å ta opp konkurransen med andre hotell, både nasjonalt og internasjonalt, har vi hele tiden hatt et sterkt ønske om å skape et produkt som er estetisk vakkert, brukervennlig og vanskelig å kopiere. Et tak som trekker til seg blikk fra nesten hele byen, luftige fellesarealer, første norske hotell som er sertifisert miljøklasse A, har bidratt til at vi i dag med stolthet kan si at vi har klart å skape et hotell som det ikke finnes maken til. Når noe er nytt og annerledes så engasjeres publikum, og det er jo bare bra, for ellers hadde vi skapt et veldig kjedelig produkt, sier Stig Hillestad, hotelldirektør Clarion Hotel & Congress Trondheim.

The European Hotel Design Award

The European Hotel Design Award kårer totalt 13 vinnere i like mange kategorier. Alt fra beste suite, soverom og interiør. Juryen er satt sammen av en blanding av fagfolk fra både hotell- og designbransjen.

– Våre hoteller er som våre barn, vi er stolte av alle sammen. Men det er klart at vi blir ekstra stolte når også andre legger merke til skjønnheten deres og skryter av dem. Stig og hans team i Trondheim har hatt et kjempeprodukt å jobbe med og de har levert på alle punkter, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder av Nordic Choice Hotels, som driver Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS