Safehotels logo
Safehotels logo

Rezidor samarbeider med Safehotels

Carlson Rezidor er den første internasjonale hotellkjeden som signerer avtale med Safehotels, et globalt anerkjent konsulentbyrå innen sikkerhet.Hotellgruppen viser frem sitt internasjonalt anerkjente sikkerhetsprogram som både gjester, ansatte og eiere drar nytte av.

Publisert

Dette innebærer at Carlson Rezidor, som blant annet driver kjedene Radisson Blu og Park Inn by Radisson, blir det første hotellkonsernet som satser på denne typen sertifisering.

Prioriterer sikkerhet

– Rezidor er den ledende internasjonale aktøren på det nordiske hotellmarkedet, og vi prioriterer sikkerheten for våre gjester, ansatte og eiere. Slik verden ser ut i dag så sikkerhet er en viktig komponent og noe som selskaper etterstreber. Vi er veldig stolt over å satse på denne sertifiseringen, og ser frem mot å fortsette utviklingen av vårt sikkerhetsprogram, sier Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Rezidor Hotel Group. Fra januar 2015 vil de første utvalgte Carlson Rezidor-hotellene i Europa, Midtøsten og Afrika hele begynne den formelle sertifiseringsprosessen. Innenfor dette vil en rekke kriterier være dekket, inkludert sikkerhetsutstyr, opplæring av ansatte, bevisstgjøring, brannsikkerhet og førstehjelp.

Vi prioriterer sikkerheten for våre gjester, ansatte og eiere, sier Thomas Engelhart i Rezidor.

Safehotels vil også vurdere Carlson Rezidors eksisterende sikkerhetsprogram til hvert enkelt hotell gjennom overvåking, gjennomgang og rapportering av hotellets database for egenevaluering. Egenevalueringsprogrammet er fritt tilgjengelig for alle hoteller i Carlson Rezidors portefølje.

Tar vare på gjestene

For å sikre at alle kriterier er oppfylt, har Carlson Rezidor jobbet tett med Safehotels for å justere forventninger og egenevalueringsprogrammet etter Safehotels standarden. – Ved å oppnå Safehotels-sertifisering, viser hotellet at de fokuserer på sentrale elementer av gjestenes sikkerhet knyttet til blant annet personlige eiendeler og har riktig håndtering dersom ulykken er ute. Sertifikatet viser at hotellet er oppriktig når det kommer til å ta vare på gjestene. Ved å bli revidert og sertifisert årlig av en tredjepart styrkes verdien av kommunikasjonen. Carlson Rezidor har allerede ett høyt nivå på sine interne forholdsregler, og er nå ett skritt videre på veien ved å signere med Safehotels, og til å få en global sertifisering av sine hoteller, sier Hans Kanold, konsernsjef i Safehotels Alliance AB.Denne kunngjøringen bygger på eksisterende sikkerhetstiltak iverksatt av Carlson Rezidor på tvers av alle sine hoteller. Hotellgruppen vil fortsette å opprettholde høy standard på sine eiendommer, med 24/7 overvåkning via globale sikkerhetssenter og tilgang til egenvurderingsprogram, læringsverktøy og maler for hendelsesrespons og krisehåndtering.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS