Selje Hotel

Nye eiere på Selje Hotel

Selje Hotel har fått nye eiere. Gerd Kjellaug og Harald Berge, som drevet hotellet i 38 år, har solgt livsverket til familien Akcay, som har variert erfaring fra hotell- og restaurantbransjen i Norge, Sverige og internasjonalt både som ansatte og eiere av restauranter. De nye eierne tar over i dag, mandag 6. januar.

Publisert

Geir Kjellaug og Harald Berge (midten) har solgt Selje Hotel til familien Akcay. (Foto: Privat)

– Dette er vårt livsverk, og det er selvfølgelig litt vemodig at vi nå har gjennomført salget og avsluttet vår tid på hotellet, sier Gerd Kjellaug og Harald Berge.

– Vi har drevet hotellet i 38 år, og vil nå kunne trappe ned. Vi skal fortsatt bo i Selje, og ønsker å bidra til utvikling av kulturelle opplevelser gjennom engasjement og verv i årene fremover, sier de videre.

Ikke kjedehotell

Selje Hotel ligger idyllisk til helt i havkanten. (Foto: Vidar Hamre/Selje Hotel)

Vi ønsker å videreføre og videreutvikle Selje Hotel som en kjedeuavhengig familiebedrift som legger vekt på kulturelle opplevelser, god mat og personlig service. Med vår bakgrunn skal vi, i tillegg til norsk tradisjonsmat, tilby nye og spennende menyer og arrangementer både på hotellet og Frimannsbua. Vi har planer om å utvide tilbudet og åpningstiden i Frimannsbua både i og utenfor sommersesongen til glede for både tilreisende og lokalbefolkningen, sier Aydin Akcay, og fortsetter:

– Vi vil selvsagt også satse videre på merkevaren Selje Spa Thalasso, landets eneste thalassoterapisenter, og Selja kloster og helgenanlegg vil fremdeles være et viktig reisemål for mange av hotellets gjester.

Mange målgrupper

Tilreisende turister, kurs og konferansegrupper, individuelle og grupper i det private markedet har stor betydning for Selje Hotel.

– Det vil være viktig for oss å lykkes med å utvikle disse markedene videre gjennom å satse på salg, markedsføring og etter hvert nye produkter. Vi er glade for den muligheten vi har fått til å overta Selje Hotel, og ser fram til å bli kjent med lokalbefolkningene og tilreisende gjester, sier Aydin Akcay.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS