Thon Hotel Førde1
Thon Hotel Førde1

Fra Choice til Thon i Førde

Fra tirsdag 4. november 2014 blir Quality Hotel Førde til Thon Hotel Førde. Hotellets eier, Roy Solbakken, har signert en franchiseavtale med Thon Hotels, og hotellet blir nå en del av kjedens City-konsept. Hotellet blir Thon Hotels’ første i Sogn og Fjordane.

Publisert

Quality Hotel Førde blir i morgen til Thon Hotel Førde. (Foto: Tripadvisor)

I dag har hotellet 69 gjesterom og konferanselokaler med kapasitet opp til 320 personer. Hotellet har egen restaurant og spa-avdeling.

Det foreligger konkrete planer om utvidelse av antall hotellrom og en generell oppgradering av eksisterende rom og fellesområder. Oppgraderingen har estimert oppstart mot slutten av 2014.

Ny kjede og nytt hotell

– Jeg gleder meg veldig til ny kjede og nytt hotell. Og med den planlagte utbedringen vil vi få en ny start og full effekt av vårt nye partnerskap med Thon Hotels, sier Roy Solbakken, eier og hotelldirektør på Thon Hotel Førde.

– Dette er vårt første hotell i Sogn og Fjordane. Vi har lenge ønsket oss et hotell i dette fylket. Førde by, som er fylkessenteret, er et naturlig sted for oss å etablere det første et Thon-hotellet, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS