BEST WESTERN Phuket Patong Roop Top Swimming Pool
BEST WESTERN Phuket Patong Roop Top Swimming Pool

Best Western med nytt moderne hotell i Phuket

Best Western International åpner til høsten et nytt hotell i Phuket i Thailand, et hotell som har som målsetning å tilby sine gjester et elegant og stilig design. Nybygde Best Western Patong Beach, som åpner i oktober 2014, ligger nærme hjertet av Phukets turistgate og mindre en én kilometer fra Patong Beach med sine hvite strender, uttallige barer, restauranter og underholdning.

Publisert

Best Western Patong Beach åpner i oktober 2014.

«Gjestene kan se frem til et fullservice hotell med moderne fasiliteter, plassert i et tropisk miljø. Et utendørsbasseng med infinity-pool med tilhørende bar gir gjestene en deilig avkobling og mulighet til å nyte solen. Den lyse og luftige restauranten Mana Restaurant serverer lokale og internasjonale retter enten ute på terrassen eller innendørs i avkjølende temperatur», heter det i en pressemelding fra Best Western Norge.

Hele 224 rom

Fra ett av de 224 rommene på det nye hotellet i Thailand.

Best Western Patong Beach har 224 moderne rom og suiter, alle utstyrt med LCD-TV, gode senger, minibar og kaffekoker på rommet. Som med alle Best Western hoteller i hele verden, har dette hotellet også gratis trådløst internett på hele hotellet.

– Best Western Patong Beach er et utmerket eksempel på vår nye generasjon av hoteller i Asia, kommenterer Glenn de Souza, Vice president for International Operations i Asia og Midt-østen i Best Western.

Moderne design

– Med sitt moderne design, stort utvalg av fasiliteter og Best Western sin gode service, kommer Best Western Patong Beach til å blåse nytt liv i mellomklassehotellene i Phuket, og jeg er fullt overbevist om at dette flotte hotellet blir ekstremt populært, og ser veldig fram mot å ønske våre første gjester velkommen når hotellet åpner sine dører i oktober, legger Glenn de Souza til.

Hege Ramm er CEO/leder for Best Western Hotels i Norge.

Best Western Patong Beach blir Best Western-kjedens 13. hotell i Thailand og det tredje i Phuket. Fra før finner du Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa samt Best Western Phuket Ocean Resort Phuket på stedet.

Best Western Hotels Norway

Best Western Hotels Norway er en medlemskjede med 28 privateide Best Western hoteller over hele landet.

Best Western-hotellene krav til felles kvalitetstandard som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at det er samsvar mellom produkt og pris.

Hege Ramm har gjennom en årrekke ledet Best Western Hotels Norway.

Pressmelding

Powered by Labrador CMS