First Hotel Dragonen
First Hotel Dragonen

Enda et nytt First-hotell i Sverige

I desember slutter nyoppussede Hotell Dragonen i Umeå i Sverige seg til First Hotels. Da får hotellet navnet First Hotel Dragonen. First Hotels har vokst med fem hoteller i Sverige i år. Det betyr at hotellkjeden er representert i sentrale byer over hele landet og har nå 34 hoteller i 21 svenske byer.

Publisert

Fra ett av de nyoppussede rommene på hotellet, som blir First-hotell i desember 2014.

– Vi er svært glade for å ønske Hotell Dragonen velkommen til First Hotels, og ikke minst å dele nyheten om at våre gjester nå også har et tilbud i Umeå. First Hotel Dragonen holder god kvalitet og har en sentral beliggenhet i Sveriges 12. største by, forteller Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Nyoppusset

First Hotel Dragonen har gjennomgått en omfattende oppussing i løpet av inneværende år. Alle rommene har blant annet fått nye bad og alle korridorene har blitt renovert. Hotellet, som tilbyr sine gjester blant annet konferansefasiliteter og parkering, vil fortsette renoveringen til neste år hvor både fasaden og lobbyen blir betydelig oppgradert. I tillegg er hotellet i full gang med å bygge en ny restaurant.

First Hotel Dragonens nye eiere, Erica og Linus Lagerqvist, gleder seg over å se planene deres bli realisert samt å bli en del av First Hotels, med fordelene dette innebærer.

Nye kundegrupper

– Vi har jobbet intensivt med å gjennomføre synlige forbedringer på hotellet, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra gjestene våre. Vi håper å vise frem vårt fine hotell til nye kundegrupper gjennom distribusjonsplattformen til First Hotels og ønsker både tidligere og nye gjester velkommen til First Hotel Dragonen, sier Linus Lagerqvist.

Det er først i desember at Hotell Dragonen formelt slutter seg til hotellkjeden, men gjester kan booke rom på Firsthotels.no før dette.

Vokser og pusser opp

I følge strategien til First Hotels skal kjeden vokse videre i de sentrale byene i Skandinavia og First Hotel Dragonen er kjedens sjette nysignering hittil i år.

– Denne signeringen viser at vi er tro mot vår strategi. I tillegg til videre vekst vil vi bruke betydelige ressurser på renovering av vår hotellportefølje i tiden som kommer, sier Ingdal.

First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 56 hoteller en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. Hotellkjedens målsetning er å tilby sine gjester kvalitetsopplevelser gjennom individuelle valg. Alle hotellene er unike når det gjelder stil, atmosfære og design og er sentralt plassert i Sverige, Danmark og Norge.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS