Hafjell Kvitfjell vår 2015
Hafjell Kvitfjell vår 2015

Fortsatt fantastiske snøforhold på fjellet

Nederst i Gudbrandsdalen spirer hestehov og jordene begynner å grønnes. Oppe på fjellet, derimot, ligger snøen ennå i rikelige mengder. Flere steder opptil halvannen meter. Skisesongen kan ennå vare i ukesvis, men denne helgen er Hafjells siste åpne for sesongen, og den neste er det Kvitfjell som stenger.

Publisert

Ferske bilder fra Hafjell og Kvitfjell. Forholdene er fortsatt fantastisk bra, meldes det fra anleggene.

Carvingføret er overraskende godt på fjellet. Likevel er det klart for de store avslutningshelgene i skianleggene.

Fantastiske forhold

– Jeg snakket med en av de som har vært ute tidligere i dag. Hun sa at forholdene er helt fantastiske, og snakket om at hun ble mer «religiøs» for hver tur,» sier Christian Bråtebekken, kommunikasjonsansvarlig i AlpinCo.

– Snøforholdene er helt upåklagelige så det ligger an til noen flotte uker på ski utover i april, sier Odd Stensrud, daglig leder i Hafjell og Kvitfjell.

Spådd finvær i helga

Fine forhold i bakkene.

Været ser også ut til å bli fint, og dermed ligger alt til rette for en deilig avslutning på sesongen for alpinfolket. De fleste heiser og løyper vil være åpne i Hafjell. Kvitfjell holder altså åpent en uke til, og her alt åpent unntatt de to løypene fra midtstasjonen og ned til målområdet, samt Oleheisen på Vestsiden.

Uken som følger er stolheisene på begge sider åpne, samt Familieheisen. Alle hovedløyper i fjellet er åpne. I avslutningshelgen er heisene B, C, D, E og I åpne, samt alle hovedløyper.

I både Hafjell og Kvitfjell skjer det også mye utenom skikjøringen. Flere av serveringsstedene byr på livemusikk, og afterskistemningen er ofte god på avslutningshelgene.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS