NHO Reiseliv årskonferanse foredragsholdere2
NHO Reiseliv årskonferanse foredragsholdere2

Kommer til NHO Reiselivs Årskonferanse

Kulturminister Thorild Widvey, Scandic-sjef Svein Arild Steen-Mevold og den tyske hotellgründeren Marco Nussbaum er noen av foredragsholderne som er bekreftet til NHO Reiselivs Årskonferanse i Molde i mai.

Publisert

Kulturminister Thorild Widvey (fra venstre øverst), Scandic-direktør Svein Arild Steen-Mevold, hotellgründer Marco Nussbaum, Brita Knutsen Dahl (administrerende direktør i Basecamp Explorer), Even Heggernes (Nord-Europa-sjef i Airbnb) og Bjørn Arild Wisth (viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels) er noen av dem som deltar på NHO Reiselivs Årskonferanse (Foto: Ilja C. Hendel/Scandic/Nordic Choice/Privat)

Flere hundre reiselivsfolk fra hele landet er ventet til konferansen, som i år finner sted på Scandic Seilet hotel i Molde 20. og 21. mai. Årets konferanse har fått tittelen «Reiseskiftet», og handler om opplevelsesutvikling, digitalisering og bærekraft i reiselivet.

Statsråden åpner

Kulturminister Thorild Widvey (H) åpner konferansen, og skal snakke om kultur som medspiller i reiselivet. Blant andre foredragsholdere er Patrick Tepfer - administrerende direktør i Norsk Design og Arkitektursenter, Marco Nussbaum - hotelldirektør, innovatør og gründer av hotellkjeden Prizeotel i Tyskland, Even Heggernes - Nord-Europa-sjef i Airbnb og Svein Arild Steen-Mevold – administrerende direktør i Scandic.

Fart i reiselivet

NHO Reiselivs Årskonferanse arrangeres på Scandic Seilet i Molde. (Foto: Colourbox.com)

NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold kaller konferansen årets viktigste samling for reiselivet. Hun sier det er en mer samlet næring enn på lenge som møtes i Molde i mai.

– Den digitale utviklingen har gitt og gir produktivitetsforbedringer og større marked for hele næringen med en fart knapt noen hadde forutsatt for bare få år siden. Reiselivet samarbeider bedre og tettere om opplevelsesutvikling over hele landet, og næringen fokuserer på bærekraft med naturopplevelser og sunn mat i både bygd og by som varemerke, sier Krohn Devold.

NHO Reiseliv har over 2700 medlemsbedrifter innenfor overnatting, servering, kultur, idrett, destinasjonsselskaper, bilutleie og opplevelsesbedrifter. Det er kun representanter for medlemsbedriftene som kan melde seg på NHO Reiselivs Årskonferanse.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS