Hotel Kärnan
Hotel Kärnan

Nytt First-hotell i Helsingborg

Hotell Kärnan i sentrum av Helsingborg slutter seg til First Hotels fra mai. Dette er hotellkjedens 34. hotell i Sverige, og den sjuende nysigneringen i Sverige i løpet av de siste 12 månedene.

Publisert

Fra ett av rommene på Hotel Kärnan, som nå blir et First-hotell.

Hotellet ligger sentralt Helsingborg med kort avstand til knutepunkt som Centralstasjonen og ferjeterminalen, men også til severdigheter som rådhuset, stranden og Mariakyrkan.

– Dette betyr at vi er representert i alle de åtte største byene i Sverige, og jeg ønsker Göran Andersson og hans team velkommen i First-familien, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Personlig service

Det hersker en høy grad av personlig service i det 51 roms store hotellet. Her er alle rom unike så hotellet kan tilby rom til alle typer reisende, heter det i en pressemelding.

– First Hotel Kärnan har alltid vært et hotell med særpreg og stort fokus på individualitet og personlig service. Dette kjennetegner også First Hotels som kjede og jeg har stor tro på at begge parter vil dra betydelige fordeler av samarbeidet i tiden som kommer, sier Göran Andersson.

Fortsetter veksten

First Hotel Kärnan ligger sentralt i Helsingborg.

First Hotels har vokst betydelig det siste året og Roar Ingdal garanterer at veksten ikke stopper opp med det første.

– Jeg er fornøyd med utviklingen og at vi klarer å nå de vekstmålene vi har satt oss. First Hotels er nå etablert i 29 svenske byer og våre gjester får stadig flere hoteller å velge mellom, sier Ingdal.

First Hotel Kärnan

Antall rom: 51

Beliggenhet: Vis a vis Centralstasjonen i Helsingborg og med kollektive trafikkutepunkt i umiddelbar nærhet. Kun en kort gåtur fra stranden, rådhuset og Mariakyrkan.

Transport: Flybuss direkte fra byen til Malmö og Ängelholm (Helsingborg). Direktetog til Kastrup.

Konferanser: Tar imot grupper på opp til 35 personer, men samarbeider også med nærliggende konferanselokaler for større kongresser.

Fasiliteter: Terasse, badstue, bibliotek, bar, mulighet til å bestille Playstation til rommet, Hästens-senger og massasjedusjer/boblebadekar.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS