Marius Egge Egge gård2
Marius Egge Egge gård2

To priser til Egge gård under internasjonal cidermesse

Under den årlige cidermessa Apfelwein weltweit i Tysklands cider- og eplevinhovedstad Frankfurt, høstet Marius Egge fra Egge gård både heder, lovord og priser for produktene sine. Både Iseple og Liercider fra Egge gård ble begge premiert i konkurranse med over 250 produkter.

Publisert

Marius Egge med de to prisvinnerne og diplomene for anerkjennelsen.

Etter premieutdelingen lørdag 11. april, kunne han ta med seg både diplom og to Pomme d’Or (gullepler) hjem.

Iseple ble premiert i klassen Dessertweine (dessertvin), mens Liercider gjorde seg bemerket i klassen for ren eplecider; Apfelschaumweine, Apfelsekte, Cider auf Äpfeln.

Stor messe

Apfelwein weltweit er en stor internasjonal messe hvor flere enn 70 utstillere med over 250 produkter viser seg fram til både publikum og bransje.

– Det er veldig spennende å være med på messa, og utrolig hyggelig å få premie for to produkter. Det er godord over hele linja, og spesielt Iseple får vanvittig mye bra tilbakemeldinger, sier Marius Egge, som i snart ti år har produsert cider på Egge gård i Lier.

Produktutvikling

En Pomme d'Or blir gitt til produkter som vurderes i verdensklasse, og Egge forteller at han har brukt mye tid på produktutvikling. Da er det godt å få litt bekreftelse i form av internasjonale priser.

– Det gir litt mer selvtillit, også i konkurranse med andre på markedet. Jeg ser at vi står sterkere, sier han.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS