Radisson Blu Grand Travel Awards Sverige
Radisson Blu Grand Travel Awards Sverige

Beste internasjonale hotellkjede i Sverige

Radisson Blu er kåret til beste internasjonale hotellkjede under Grand Travel Awards Sverige – for femte gang på rad.

Publisert

Glade Radisson Blu-ansatte på Grand Travel Awards i Sverige - etter at hotellkjeden vant prisen for beste internasjonale hotellkjede i vårt naboland for femte året på rad.

Onsdagens pris innebærer at Radisson Blu i Sverige får prisen som beste internasjonale hotellkjede for femte året på rad. Daniel Twerenbold, regiondirektør for Sverige, Danmark og Island i Rezidor Hotel Group, uttaler:

– Vi er veldig stolte av denne utmerkelsen og vil takke alle i reisebransjen som har vist sin støtte ved å stemme på oss. Jeg vil også gjerne rekke en stor takk til alle våre ansatte – denne prisen er en annerkjennelse av at Radisson Blu, men den unike servicefilosofien «Yes I Can», fortsetter å levere en hotellopplevelse i toppklasse.

Grand Travel Awards

Grand Travel Awards, reisebransjens store galla, ble avholdt i onsdag 11. februar på Grand Hotel i Stockholm. Arrangementet er organisert av fagbladet Travel News og deles ut i en rekke ulike kategorier til bransjeaktører som har utmerket seg spesielt i året som har godt. Årets vinner ble stemt frem av 1200 reisebyråer, konferansearrangører, reiseplanleggere og andre sentrale aktører i bransjen.

Nye investeringer i de nordiske markedene

Med utmerkelsen forsterker Radisson Blu sin posisjon som den ledende internasjonale hotellkjeden i Norden, og i løpet av 2015 venter en rekke spennende satsninger. Rezidor Hotel Group, hotellkonsernet som driver Radisson Blu, planlegger blant annet å investere i utviklingen av både nye og eksisterende hotell i Norden.

– Det kommende året innebærer flere spennende nyheter for våre gjester. Vår visjon er å skape innovative, elegante og ikoniske hotell med en «residential approach», det vil si en følelse av at man har kommet hjem. I løpet av 2015 skal flere nordiske hotell rehabiliteres for at vi skal kunne gi våre gjester en enda bedre hotellopplevelse, sier Twerenbold.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS