Eksportfinans Personalrestaurant (7)

Design inn i personalrestaurantene

Den nye personalrestauranten til Eksportfinans i Dronning Maudsgt i Vika bærer preg av en moderne designrestaurant med avansert utstyr i kjøkkenet.

Publisert

Den nye personalrestauranten til Eksportfinans i Vika i Oslo.

Prosjektansvarlig har vært designbyrået Radius Design, Oslo, mens kjøkken- og serveringstorg er produsert av Myhrvold Storkjøkken AS i nært samarbeid med Radius Design.

Design og utforming stadig viktigere

Design - på full fart inn i personalrestaurantene.

Norske personalrestauranter har de senere årene vist betydelig interesse for design, utforming og utstyr, noe som tidligere har vært forbeholdt hotell- og restaurantnæringen.

Som et moderne kurs- og konferansesenter

Kjøkken med alt tenkelig moderne kjøkkenutstyr.

– Apparater som Vario Cooking Center, induksjon og avanserte kombidampere er produkter som letter kokkens arbeid og tar vare på miljøet med tanke på energiforbruk. Design- og helhetsinntrykk gjør at kantinen med møteromsavdelingen fremstår som hvilket som helst moderne kurs- og konferansesenter, melder daglig leder for Rational Norge AS, Terje Andersen.

Design- og helhetsinntrykk gjør at kantinen med møteromsavdelingen fremstår som hvilket som helst moderne kurs- og konferansesenter.

Se flere bilder fra den nye personalrestauranten under.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS