Vaaghals Eirik Strøm Lillebø og Jørn Lie19
Vaaghals Eirik Strøm Lillebø og Jørn Lie19

Vaaghals kåret til beste nye restaurant

Bransjen har gjennom en kåring på nettstedet Spisekartet.no kåret den beste nye restauranten og mest nyskapende nye restauranten i Norge i 2014. Vaaghals i Operakvartalet ble kåret til den beste, mens den peruanske restobaren Piscoteket ble kåret til årets mest nyskapende nye restaurant.

Publisert

Jørn Lie (til venstre) og Eirik Strøm Lillebø driver Vaaghals, som er kåret til den beste nye restauranten i Norge i 2014. (Foto: Morten Holt)

Det er restaurantguiden Spisekartet.no som har foretatt kåringen.

Vaaghals

"

Vaaghals. (Foto: Morten Holt)

Vaaghals, som åpnet i Barcode høsten 2014, har allerede rukket å markere seg. Innehaverne Jørn Lie og Eirik Strøm Lillebø har skapt en ny og spennende møteplass i et av vekstområdene i Oslo.

De to er hovedeiere for restauranten, og har med seg de fire gutta på tur på eiersiden, Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie, Arne Hjeltnes og kokk Arne Brimi.

Les hva vi skrev da restauranten ble åpnet (publisert oktober 2014)

Les mer på Vaaghals.com

Piscoteket

"

Piscoteket. (Foto: Spisekartet.no)

Piscoteket, som ligger i Badstugata i Oslo, er Norges første rendyrkede peruanske restaurant. Peruansk mat er i vinden om dagen. Bak restauranten står en vennegjeng med kjærlighet for peruansk mat og drikke, og gjengen brenner for å introdusere peruansk ceviche og pisco i Oslo. Restauranten er inspirert av den latinamerikanske restobar-tradisjonen, står det å lese på Piscotekets hjemmeside.

Les mer på Piscoteket.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS