Lærling Pauline Angen Barland ved Fru K på The Thief2
Lærling Pauline Angen Barland ved Fru K på The Thief2

Fru K-lærling serverer røkt torsk og pultost i Berlin

Lærling Pauline Angen Barland ved Fru K på The Thief har stått i mylderet blant over 400 000 besøkende på reiselivs-, mat- og landbruksmessen Grüne Woche i Berlin. Den norske standen har tatt publikum med storm.

Publisert

Lærling på Fru K på The Thif i Oslo, Pauline Angen Barland, i sving på Grüne Woche.

– Det har vært en utrolig interesse for maten vi fra Oslo-regionen har servert. Besøkende har fått smake på røkt sik med vaktelegg, røkt torsk med pultost, elgpølse og elgmørbrad. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger. Alt rives vekk, sier Pauline Angen Barland.

Stolt matkultur

– Smaksprøvene vi serverer fra Oslo-regionen er basert på råvarer fra åtte fylker, og representerer en matkultur vi er stolt av. Det har vært hektiske dager, men utrolig morsomt, sier Barland.

Røkt torsk med pultost.

I år er første gang Fru K på The Thief har sendt en kollega til Grüne Woche. Kjøkkensjef Johan Laursen gjør det gjerne igjen.

Spennende og lærerikt

Grüne Woche er en årlig reiselivs-, mat og landbruksmesse i Berlin. Hvert år strømmer 400- 500 000 besøkende og 1500 utstillere fra 60 land inn portene. Den tradisjonsrike messen arrangeres i år for 80. gang, og har posisjonert seg som en ledende, internasjonal møteplass for reiseliv, mat og landbruk.

– Det er ingen tvil om at det er spennende og lærerikt å få være med på et så stort arrangement som Grüner Woche. Pauline er en flott ambassadør for både Fru K, The Thief og Oslo-regionen, og vi vil gjerne gi flere muligheten til å oppleve matengasjementet i Berlin, sier Laursen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS