Torill og Sven Erik Renaa (4)
Torill og Sven Erik Renaa (4)

Beste restauranten på Gladmat

Sven Erik og Torill Renaa vant lørdag Stavanger Aftenblads «Gladmatpris» for tredje gang. Med prisen - som betyr at Renaa er kåret til den beste restauranten under Gladmat-festivalen, følger i år også et stipend på 50 000 kroner.

Publisert

Torill og Sven Erik Renaa driver Renaa, som er kåret til beste restaurant under Gladmat-festivalen i Stavanger. (Arkivfoto: Morten Holt)

18 Stavanger-restauranter har knivet om prisen under årets Gladmat-festival, som har pågått denne uka, og det var tre av de mest renommerte; Renaa, Tango og Spiseriet (Stavanger Konserthus), som knivet om seieren.

«Aftenbladets Gladmatpris»

Avisen deler ut restaurantprisen i samarbeid med festivalen, og i år har den fått navnet «Aftenbladets Gladmatpris». For første gang deles det også ut et stipend på 50 000 kroner fra Inge Stenslands stiftelse sammen med prisen.

Gir æren til staben

Sven Erik og Torill Renaa satte i et jubelbrøl da de skjønte at de de vant prisen. De tok seg tid til et seierskyss før de løp lykkelige opp på scenen på torget i Stavanger, skriver Aftenbladet.no.

– For staben og oss selv er dette veldig, veldig stas. Vi legger alle ned mange timer i jobben og arbeider svært hardt. Nå blir personalfesten vi skal ha om et par dager ekstra bra, sier Sven Erik og Torill Renaa sier de til avisen.

Du kan lese mer på Restaurantrenaa.no

Motiverende

– I tillegg til gode ord fra gjestene, er dette en stor bekreftelse på at det vi gjør er bra, sier Sven Erik Renaa.

Både han og kona er ydmyke overfor den harde konkurransen de hadde om å vinne denne prisen i Stavanger.

– Vi vet hvor flinke alle er, så dette er kjempemotiverende for oss, sier en begeistret Torill Renaa til Aftenbladet.no.

Tango er barnefavoritten

Som i 2014 ble Tango kåret til barnejuryens favoritt. I tillegg til å kjempe i teten om Aftenbladets Gladmatpris, fikk de også prisen for «Beste Gladmatrett» med deres kongekrabbekake med nouc-champagne og syrlig sommerkå, skriver avisen.

Juryen

Årets jury bestod av Aftenblad-journalistene Kine Hult og Harald Birkevold, markedskoordinator Tor Marius Espedal og hotellmann Gisle Steffensen.

Du kan lese hele saken på Aftenbladet.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS