Nordic Choice Hotels logo ny 2015
Nordic Choice Hotels logo ny 2015

Forlik mellom Pandox og Nordic Choice Hospitality Group

Nordic Choice Hospitality Group har inngått forliksavtale med Tribe Invest konkursbo og Norgani/Pandox. Forliket går ut på at Nordic Choice Hospitality Group betaler 80 millioner kroner til konkursboet. Kravene var i utgangspunktet på over én milliard kroner.

Publisert

– Endelig går Tuppen og Lillemor igjen hånd i hånd. Selv om det kostet litt, er vi fornøyd. Pandox og Nordic Choice Hotels er begge ledende selskaper innen hotelleiendom og hotelldrift, og det er mye mer interessant å fokusere på fremtidsrettet business enn å dvele ved gamle tvister, sier Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Nordic Choice Hospitality Group har en rekke leieforhold med Norgani/Pandox. Begge parter er fornøyd med forliket og ser frem til videre samarbeid.

– Forliket ble inngått fordi kostnadene ved å kjøre saken, både interne og eksterne, trolig ville blitt betydelige. Og saken ville med stor sannsynlighet gått i gjennom flere instanser i rettsapparatet. I tillegg er saken en stor belastning for begge parter, og Nordic Choice Hospitality Group ønsker en god relasjon til Norgani/Pandox, sier advokat Henrik A. Christensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS