Brewdog på Grünerløkka

BD57 er bar nummer 28 i rekken for Brewdog. Den ble åpnet  på Grünerløkka onsdag 17. juni. Her er det plass til 250 mennesker, fordelt over to etasjer, og det tilbys et rikholdig utvalg av håndverksøl på fat og flaske.

Publisert

Jan Thomas Nybak og Maya Borrevik i den nye BrewDog-baren i Markveien 57 i Oslo.

Foruten innehaverne Maya Borrevik og Jan Thomas Nybak, ansvarlig for daglig drift, var Lucy Pocock (International Bars manager) og baransvarlig i Brewdog, Leanne Milne til stede på åpningen.

Brewdog

Brewdog startet med to unge menn i et skur i Skottland i 2007. De var lei av å drikke industrielt øl, og bestemte seg for å lage sitt eget.

I 2015 eksporterer Brewdog sitt håndverksøl til 55 land og omsetter for over 350 millioner kroner i året. Fortsatt hylles Brewdog for sitt håndverk og evne til nyskapning, heter det i en pressemelding.

Vekker oppsikt

Brewdog har blant annet lansert en nordisk serie, kalt Hello, my name is… Bryggeriet, som er kjent for å provosere, vekket i 2013 og 2014 oppsikt ved å kalle opp sine nordiske øl etter personer som Vladimir Putin og Mette Marit.

Norge – et viktig eksportmarked for Brewdog

Norge er et av de viktigste eksportmarkedene for Brewdog, og bryggeriet planlegger å åpne flere barer i Norge.

I tillegg til Brewdogs eget håndverksøl vil norske og internasjonale håndverksbryggerier inviteres inn, og det vil være egne tappetårn for surøl og sider. Baren vil være åsted for konserter, mat og øl-kvelder, «tap takerovers» og bryggerkurs med både norske og internasjonale ølbryggere.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Powered by Labrador CMS