Thon Congress Gardermoen FotoDagOliver
Thon Congress Gardermoen FotoDagOliver

Fleksibelt på Thon Congress Gardermoen

Thon Hotel Oslo Airports nye store kongresshall, Thon Congress Gardermoen, har hele 5000 kvadratmeter med boltreplass.

Publisert

Thon Congress Gardermoen. (Foto: Dag Oliver)

«Det norske kongressmarkedet har lenge savnet en fleksibel hall av betydelig størrelse, ved vårt nasjonale knutepunkt Oslo Lufthavn. Thon Congress Gardermoen ligger bare 10 minutter fra Oslo Lufthavn og passer til alle typer arrangementer, enten det er konferanser, convention, banketter, utstilling og store kick-off», heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Hallen har igjen en 2567 kvadratmeter stor hall som kan deles i tre deler, med møterom i 2. etasje i alle størrelser. Der er også et stort felles mingleområde, som kan brukes til bespisning og messe, heter det videre.

Thon kan huse 1400 overnattingsgjester i området

Thon Congress Gardermoen. (Foto: Dag Oliver)

Thon Hotels har med sine to hoteller på Gardermoen til sammen 695 rom, og kan huse nærmere 1400 overnattingsgjester til en hver tid.

«Med hotellenes beliggenhet ved Oslo Lufthavn og i nærheten av Oslo, ligger alle forhold til rette for store, sammensatte og effektive messer, events og kongresser», heter det i pressemeldingen.

Gardermoen i vekst

Thon Congress Gardermoen. (Foto: Dag Oliver)

– Markedet på Gardermoen er i vekst og vi kan nå presentere et av de mest komplette konferansehotellene på hele det sentrale Østlandet. Det er ekstra hyggelig å kunne tilby kundene konferanseløsninger som overgår det man tidligere hadde tilgjengelig rundt Oslo Lufthavn, uttaler en stolt direktør på Thon Hotel Oslo Airport & Thon Hotel Gardermoen, Anja Syversen-Hjellestad i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS